26.04.2024

Днес Зеленски изби целенасочено с американско оръжие 53 свои войници от “Азов”, попаднали в плен, за да не си отворят устата и за назидание на останалите. Американски почерк.

Преди няколко месеца, след пробив в преговорите между Русия и Украйна в Турция, украинците подредиха няколко трупа по улиците на Буча и ги снимаха, както няколко месеца по-късно Ани Лейбовиц аранжира семейство Зеленски за “Вог”.

И двете постановки бяха опаковани с обилен фотошоп и “светлина”. Ярко като коледна реклама на Кока Кола. По американски образец. За такива хора става дума. Ужасяващо падение на човечността.

Колкото повече се проточва войната в Украйна, толкова повече става ясно за широката публика, че Путин е умен лидер, който действа рационално и със съзнание за огромна отговорност, а целокупният западен елит е глупава и ненужна бутафория във фактически фалит.

Байдън е лидер на дементия свят, спихнат и опоскан от либералната идеология и историческа изхабеност от интензивна експанзия и умора.

Путин реанимира една унищожена от комунизма и капитализма страна, което говори не толкова за неговата изключителност, колкото за нейната. Това е ръжен, срещу който не се рита.

Родните пропагандатори твърдяха, че до края на март Русия ще фалира.

Много поздрави от кмета на Ню Йорк: “Трябва да ми кажете какво да махна от чинията, ако искате да сложа нещо друго в нея. Идвам при вас като градоначалник и казвам: „Ето колко имаме, това е всичко“, заяви кметът на Голямата ябълка по време на събитие в Стейтън Айлънд, организирано сдружението с нестопанска цел „Проект гостоприемство. “Намираме се във финансова криза, каквато не можете да си представите“, добави той. „Уолстрийт се срива, ние сме в рецесия.“

Явор Дачков

https://afera.bg/