24.04.2024

Сайтове, свързани с ГЕРБ, са подели кампания срещу мен, като помията щедро се лее. За да си спасят патерицата, с която искат да управляват, разбира се. В долнопробието и калта стигнаха дори до това да въвличат сина ми, който е непълнолетен. И семейството ми. Правят се гнусни намеци за роднини и семейства. Аз моето семейство и роднини си ги познавам. Синът ми е роден в брак и бившия ми съпруг не ми е роднина. За разлика от родителите на тези, които са съчинили тази гнусотия. Заплашиха и мъжа ми със саморазправа. ГЕРБ видяха, че не могат да ме накарат да си мълча и сега започнаха с атаките. Не знам само Гешев как още не са го включили.

Проблемът в България е, че всеки може да бъде окалян, оплют, в анонимни сайтове да бъдат публикувани всякакви помии за него, но реално да не може да се защити. Всяко едно дело трае поне години. През това време сайтовете може дори да са закрити, а капиталът на дружествата – собственици, са по 10 лева.

Това е статуквото. Срещу тези се боря. И не се съмнявайте, че нито ще ме пожалят, нито ще спестят усилия да ме компрометират по всякакви начини, за да не им преча. Преди години един друг човек, който казваше истината, беше ….леко набит на магистралата. След шест месеца в болница повече не смееше да напише нищо. Друг го спукаха от проверки от НАП и къде ли още не. Трети дори ги арестуваха с измислени обвинения. Не се и съмнявайте, че се води война. Война за душите ни и за истината.

Аз не съм олигарх, за да си купя комфорт в медиите. Нямам връзки, за да се договоря да спрат. Нямам достатъчно време и средства, за да съдя всеки, който ме клевети. Нямам и сили, да си отклонявам вниманието от това, което правя, за лични битки и да доказвам, че нямам сестра, брат, че не съм била женена за роднина, че не съм убила и заровила няколко човека в задния двор и не съм прибрала в джоба си държавния бюджет. Просто е безсмислено. Хората, които имат разум, виждат истината. За останалите – никой не може да ги спаси. Това е.

Елена Гунчева