27.04.2024

Анастасия Гешева

Никой не анализира антиислямистката политика на Иран, на Ирак, на СА, на Египет, на Сирия, на Турция, в резултат на която ИДИЛ беше унищожено почти навсякъде, а между тези държави започна установяването на дипломатически отношения, прекъснати за дълъг период от време. ИДИЛ вече нямат бази, нямат терени, нямат комуникации.

Откъде точно организираха този атентат? А, да, сетих се, от Таджикистан! Държава, която досега не беше посочвана като ислямистка в масовото западно съзнание, що да не стане бързо бързо терен за ИДИЛ? За британо-американо-белго олигофрените Таджикистан и Афганистан са едно и също нещо. Примерно. Защо никой не анализира факта, че 4 от най-важните ислямски държави в света са членове на БРИКС и съюзници на Русия? Следователно клетките на ИДИЛ на техните територии отдавна са под контрол и повечето са унищожени.

В заключение – Опорката, която Западът пусна за атентата в Москва, е остаряла морално, но в бързината никой не се замисля какво се говори. Тази опорка е по дефиниция глупост, но малцина могат да го докажат. Говорят се празни приказки и части от света препарирано им вярват. А защо да не Украйна? Само това не разбрах. Как разбраха, че е ИДИЛ, а не е Украйна? Аааа, сетих се, да, щом САЩ казват, значи е така! 😁

Анастасия Гешева