03.05.2024

Страхил Ангелов

САЩ и Великобритания бомбардират Йемен – една от най-бедните държави в света! Тази поредна агресия е арогантна и безкрупулна демонстрация на откровенно незачитане на кавито и да било международноправни норми. Нападението се извършва на фона на мистериозното изчезване на министъра на отбраната на САЩ, страна разполагаща с огромен ядрен арсенал. След като Остин е „хоспитализиран“ изненадващо, кой тогава е наредил атаката? Президентът на страната е видимо сенилен и изглежда по-скоро като човек, който не осъзнава в пълна степен случващото се около него, което навежда на извода, че подобни решения не се взимат в кулоарите на формалната власт, дори и под „заповедтта“ за нападение да стои подписа на Байдън.

Тези наистина са решени да запалят света. И няма как да е инче, защото за дехуманизираните елити, които контролират англосаксонския свят и колониалната му орбита, в която се намира понастоящем и България, свят, който те не доминират не трябва въобще да съществува – той не им е нужен.

Колкото повече напредват процесите на икономически и финансов разпад в доскорошния световен хегемон САЩ, толкова по-дръзко и агресивно ще става поведението на обвилата пипалата си около тази страна „дълбока държава“. След като вездесъщите демократизатори претърпяха поражение в Украйна и оставиха там една язва в и без това крехката тъкан на Европа, англосаксонските глобалисти обърнаха озъбеното си лице към Близкия изток.

Първо подтикнаха своя най-верен съюзник в региона Израел, да предприеме кървавата вакханалия в Газа, а сега запалиха и още един конфликт с безкрупулната си агресия спрямо Йемен.

Голямата им цел е всячески да провокират Иран и да разпалят мащабен конфликт с тази страна, в който Израел да използва ядрено оръжие и по този начин да се предизвика истински Армагедон. Иран приведе флота си в пълна бойна готовност и заяви, че ще окаже всеобхватна помощ на Йемен.

Колкото повече потъва кораба на вездесъщия доскоро долар, толкова по-отчаяни и агресивни ще стават собствениците на печатницата му. Американския народ е заложник на една сатанинска секта, какавато е демократическата партия в САЩ. Тази държава е отдавна превърната в територия предназначена да мобилизира военен и финансоф ресурс, които да гарантират сигурността на производителите на световната резервна валута, която вече започва прогресивно да губи този свой статут.

Не случайно по-голямата част от човечеството и над 70% от българския народ гледа с надежда към Русия и се моли руската армия и Путин да прекършат гръбнака на човеконенавистническия елит, който задушава европейската цивилизация. И това, че мнозина вече откровенно изразяват симпатиите си към Русия и нейният президент не би трябвало да учудва никого! Това е напълно естествена и разбираема реакция на агресивната безпардоност и откровен цинизъм на управляващата САЩ върхушка.

Страхил Ангелов