10.05.2024

Ако някой още не е разбрал, 2024 година ще бъде от първите, в които ще се усети променения свят. Колкото и да натискат евроатлантическия концлагер, светлината си пробива път и нищо не може да я спре. Заседналите в НАТО и ЕС мозъци, включително нашите и особено мозъка на феномена, изобщо не знаят какво се случва в света и как то ги приближава към политическия им и житейски край.

Интревюто на Тъкър Карлсън с Путин безспорно ще бъде едно от събитията на годината, защото ще се излъчи главно в западните информационни масиви и трудно ще им е да го запушат. По данни на надеждни източници, след Путин Тъкър има намерение да вземе интервю и от Зеленски. Повтарям, светът изключително динамично необратимо се променя и то в посока обратна на Западната.

Сверете си часовниците, да не се окажете после на бунището на историята. И отново обръщам внимание, че в България и глобалистите са изостанали и антиглобалистите също. Търсят се информационни платформи, които НАИСТИНА показват промените. Досегашните остаряха.

Анастасия Гешева