17.05.2024

Анастасия Гешева

Положението е следното. Путин и Си седят като бели хора и преговарят. Шолц лежи по корем в Тел Авив заради сигнал за атака. Байдън не знам точно къде е, защото не мога да разбера кога лъжат и кога не, но знам, че днес някои държавни визити в Близкия Изток са му отказани.

О Т К А З А Н И !!!

След удара по болницата, който има хиляди жертви, дори най-глобалистките медии не могат да скриват истината кой, как и защо. Сега Байдън, Колективният Запад, включително България като част от него имат 2 варианта.

Или се отказват от претенциите и лъжите и позволяват на света да живее, което означава пълна промяна на политиката или ще се изправят срещу Джихад. Аз разбирам, че скритите елити точно това искат, масова война, разбирам, че не ги интересува човешкия живот, нито на децата, нито на възрастните.

Но тя реакцията ще дойде и до тях.

Що се отнася до Израел мисля, че не само политическата кариера на Бенимин Нетаняху свърши катастрофално, но съдбата на Израел е поставена на карта и ми се струва, че ще станем свидетели на преразглеждане териториите, статута и правната международна санкция към тази държава.

Анастасия Гешева