05.05.2024

Кирил Димитров, синът на кмета на Несебър Николай Димитров от първия му брак, лети на луксозна ваканция в далечна Доминикана с авера си Димитър Стоилов Панев и гаджетата им, издаде пред Narod.bg източник от източваната от години морска община.

Справка на Narod.bg осветли полета на несебърските велможи, прокуратурата може да се поинтересува от произхода на парите за луксозните ваканции

34-годишният Кирил Николаев Димитров, 44-годишният Димитър Стоилов Панев и метресите им летят за Карибите с полет от летище „София”. Проверката ни показа, че връзка има в 06,25 ч. с полет до Франкфурт, Германия, оттам до Punta Cana Intl Airport срещу 753 евро на човек.

Продължителността на полета с авиокомпания Air Canada заедно с прехвърлянето е 22 часа и 20 минути.

Баровската ваканция на кметския синковец не е по джоба на обикновения българин – цените за 7 нощувки на all inclusive започват от 4000 лева, без да броим транспорта до оня край на света.

Мястото е любимо на хора, които харесват екстремните почивки, обилно гарнирани с „бело” – тук качеството му е на световно ниво и е само по 20 долара за грам, призна информаторът ни.

Преди време гаджето на Кирил Николаев Димитров бе изловена да гази Закона за движение по пътищата като кмет обществени поръчки.

Ето кадър, който показва ВИП статуса и нахалството на потенциалната снаха на Николай Димитров, която паркира лъскавия си мерцедес като албански тираджия, но законът не я лови…

Както първо Narod.bg писа, през 2008 г. спътникът на кметското синче – Димитър Стоилов Панев, е пробутан от самозабравилия се Николай Димитров за началник на отдел „Търговия” в общ. Несебър след незаконно проведен конкурс.

С рамо от Николай Димитров неговият приближен е нагласен на поста, въпреки че не отговаря на изискванията – няма и ден трудов стаж, освен търговийката на собствената си сергия.

Оттогава насам пионката на кмета расте до зам.-директор и накрая до директор на общинското предприятие „Благоустрояване, комунално стопанство и озеленяване” в Несебър.

narod.bg