19.04.2024

Анастасия Гешева

В България е агонизираща каша, но в цял глобализиран свят е такава каша, в ЕС брутално се пръска всичко по шевовете. Освен драстичното наркоманизиране с и без препарати, без препарати надрусването е даже по-сериозно, обществото страда и от гигантска агония на умиращия евро-атлантически строй. Неадекватност, но и жестоки проблясъци на разум и освобождение, засега мимолетни.

Слави Трифонов каквото и да предложи, е извън слънчевата система. Неговите глупости край нямат и аз не се занимавам с него и неговите кадри, които не знам защо сега се наричат политици. Глупост след глупост.

Внезапно обаче евроинтегрираният Кошлуков, успешен степендиант на всички програми на Сорос в България, рязко се озъби и то много умело на друг инквизитор на Сорос, вездесъщата Торкемадиня на ДБ Пролет Велкова, която оглавява медийната цензора. За фейсбук цензурата има друг трибунал.
Направо е прекрасно да проследиш караницата между два соросоида за свободата на словото. Тук акцентът за мен е, че много добре отиват нещата, щом вътре в глобалното блато се карат един с друг.

Вчера се прокрадна още една добра новина. Щом една новина не е съобщена официално, значи тя е много добра за народа и лоша за елита. Още не съм я проверила, защото липсва информация. Но ще я подам.
Въз основа доклад на ДАНС от 22 август ще бъде подменено информационното обслужване на предстоящите избори. Сиреч, има вероятност да отнемат „победата“ на хардкор глобалистите ДБ и ПППП, която се гласи чрез подправяме на изборите през машините за гласуване. Ако това се окаже наистина вярно, значи много сериозно българското общество е стъпило на антиглобалистката писта и силите на антиглобалистите са нараснали. Което е неизбежно впрочем.

Агонията на умиращите партии и партийни лидери е феноменална!
Нямам какво да кажа.

През 2014-та, когато с половин уста разказвах тук и на приятели какво точно става с Крим и в Украйна, такива мнения не бяха забранени, но срещаха здрава непробиваема стена в съзнанието на хората. Всички ясни още тогава аргументи, оповестени официално от руснаците , се сблъскваха със стена в съзнанието – Не може да бъде, Не може да е вярно! Не можеше, ама се оказа вярно, че и отгоре!

Понеже за мен това са абсолютно ясно неща, дълго време не съм ги коментирала, но вчера някои постове тук ме подсетиха, че ще имаше и такива събития. И аз бързам пак да обясня нещо, което обяснявах още тогава и никой не ми вярваше.

Присъединяването на Крим стана под носа на САЩ, които при Обама, в разцвета на все още непобедимата либерал-глобална световна хегемония, непробита от никакви светли лъчи, а всяка истина беше моментално обявявана за тежка конспирация, искаха да направят американска база в ……Севастопол. Подчертавам – американска военна база на Кримския полуостров в града-герой за Русия Севастопол! Тази база е била готова, на чертеж и с окомплектоването.
За сравнение, представете си, че Русия построи руска военна база в Тихуана, Мексико. Не в Куба, в Мексико. Е, същото е.
Американска база в Крим беше абсолютно невъзможно за Русия нещо. Забранено, абсурдно. Няма как да стане. И не стана. Затова Путин бързо и категорично присъедини Крим към Русия и точка.
Отговорът беше тормоз и геноцид в Донбас от украинската проамериканска власт. Путин и това търпя, докато не стана ясно, че чрез Украйна глобалистите минаха всички възможни правила и граници и заплашиха Русия с ядрено и биологично оръжие. И Путин отново действа решително, ще присъедини цяла Украйна.

Оттогава изминаха 8 години.
За тези 8 години дайте си сметка колко сериозно, мащабно и необратимо се увеличи знанието и разбирането за глобализма, за плановете на тъмната глобална секта. Дайте си сметка колко дълбоко се преобърнаха намеренията им и на практика те вече не успяват в нищо, което предвиждаха. В нищо!

Дайте си сметка и след още 8 години къде ще е светът.
Аз ще предложа.
След още 8 години от Шваб-Спрос-Гейтс компанията няма да е останал никой с ръководни инициативи, много вероятно някои от тях ще бъдат в затвора, а цялото им глобално портфолио за поробване на човека и на Земята ще е изложено наяве.
Освен това след 8 години светът ще бъде в съвършено различна геополитическа ситуация с много по-добър баланс.

СЛАВА НА ХАМПАРЦУМЯН И ЦОНЕВА

Анастасия Гешева