25.04.2024

Както предположих, след смъртта на английската кралица, много бързо се задвижиха голям брой събития и има опит глобалистите да преминат в тотална атака по всички свои фронтове.

Преди всичко искам да кажа, че Путин е изпратил своите съболезнования лично на новия крал на Англия, а не на Даунинг стрийт 10, какъвто е протокола по там не знам кой план за действие, с които ни занимават от няколко дни. Ясно е, че отношенията между Русия и Англия остават тежко негативни и в близките месеци, при управлението на НАЗНАЧЕНОТО, не избрано, ново правителство не се очаква каквото и да е подобряване.

Случайно или не, смъртта в Англия съвпадна с някакви победи на украинската армия в Донбас.
Много внимателно изследвах информациите от всякъде и стигнах до извода, че преди всичко става дума за ИНФОРМАЦИОННИ ПОБЕДИ. Към този час, в който пиша, положението в селото Балаклея, което снощи беше обявено за превзето от украинците и точно то в момента служи като опора за успехите на украинското контранастъпление, е напълно неясно и аз не се наемам да твърдя нищо. Част от селото е в руски ръце, част в украински. Със сигурност вчера украинската армия е превзела няколко села, става дума за 3 или 4, и със сигурност е установила контрол върху път. Боевете в района продължават с пълна сила и в момента.

Но ситуацията с украинска победа ще бъде използвана максимално в хибридната война предвид главните световни геополитически точки, в които глобалистите искат да заковат вниманието – срещата на Г-7 във военната американска база в Германия Рамщайн ( надявам се, че хората ясно ще разчетат знака, че политическия форум на седемте най-развити държави ще се състои в АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА В ГЕРМАНИЯ) и погребението на английската кралица, което ще превърнат за пореден път в световен зомбифокус и ще го използват, за да ускорят провеждането на плановете си.

Вчера ЕС реши, че ще въвежда режими за пестене на ток и вода, включително България трябва да въведе. Повтаря се ситуацията с общото, ръководено от един център въвеждане на някакви неща, което се случи и при управление на вируса. Следователно ние в ЕС се намираме в система, която се управлява от един център и липсва свобода за вземане на собствени решения. Това се нарича тоталитарна система. Надявам се, че хората забелязват тези неща и разбират, че демокрация не може да съществува, щом един човек, или една група хора, решава какво да правят останалите.

Източна Европа и разбира се България вече преживяхме режим на тока, и на водата, и знаем колко е хубаво. Фактът, че в 2022 година великият демократичен съюз ще въведе същото ограничение, е още едно доказателство за характера на този съюз. Прекрасно е, че тези фрапиращи антидемократични събития съвпаднаха с датата 9 септември в България. За да се направи един хубав паралел по темата за ВЕЛИКОТО ДЕМОКРАТИЧНО ЛИЦЕМЕРИЕ.

По въпроса за 9 септември искам да кажа, че отчаяни са вече всички опити да бъде демонизирана тази дата и да бъдат изтрити и омаловажени случилите се тогава неща. За сведение, на много българи това може изобщо да не им харесва, но истината е, че тази дата има историческо значение, предизвикана е от категорично могъщи еволюционни сили и никой няма да успее нито да я погребе, нито да отмени значението и, което в бъдеще ще се развива.
Всички опити да я сринат ще завършат с неуспех.

Много интересно се получава.
Тези като мен, които реагират на глобалистките тоталитарни сили, се оказваме истинските антикомунисти, при все, че никога не отричаме значението на така наречения комунизъм в България. (който още не се е състоял, но ще дойде). А тези, които се изписаха върли антикомунисти, се оказаха обикновени тоталитарни личности и моментално засвириха в новия западен демократичен тоталитарен марш.
Ми……

След напомнянето, че едно време ни съдеше другарски съд, а сега западният политкоректен промит модел за ценности и начин на поведение, казвам, че по същество това са две едни и същи неща. Който си е тоталитарен по душа, той си го показва при всички условия.
И за тези, които обичат да умуват върху писанията ми, да кажа – Има огромна разлика между тоталитарно мислене по калъп и силна управленска власт чрез ред и дисциплина. И аз тази разлика я познавам, разбирам я и умея да я правя!

Анастасия Гешева