27.04.2024

В петък, 24-и февруари, в „ЕвроДикоФ“:

Той даде много интервюта, брифинги и пресконференции. Но в петъчното му гостуване ще се разбере, че всъщност има още много да казва. Става дума за изгонения шеф на „Ел Би Булгарикум“ Николай Маринов.

По какъв повод адв. Екимджиев каза: „Става дума за най-тежкия юридически и етически погром над европейските ни ценности“?

Отдавна един шеф на болница не беше така сърцато защитаван, както доскорошния шеф на велинградската болница д-р Данчо Гурдев. Всичко за драмата – в „ЕвроДикоФ“.

Ще станем ли като Европа и света, когато оклеветен човек може да фалира цяла медия след съдебен процес за милиони. Крайно любопитният казус на съдия Владислава Цариградска, която осъди ПИК за 25 хиляди, но всъщност нейният иск е за 500 хиляди. В студиото – нейният адвокат Александър Иванов.

Навремето Васил Божков ми даде акциите на „Левски“, за да ги занеса там, откъдето ги беше взел, сиреч от Бойко Борисов. И нататък започна една дълга агония за синия клуб… Сега темата я повдигаме, защото след провалените преговори с „Юнайтед груп“ клубът не каза най-важното: защо се провалиха? Докога ще мълчат по темата?!

Нормално ли е да те привикват в което и да е чуждо посолство и после ти простодушно да си признаваш за какво те викат? Бойко Борисов и американското посолство – любов безкрай? Докога ли?

Служебното правителство за една година е на път да направи това, което за 12 не успя Мислителят от Банкя. Наистина ли само далаверата е движела действията на „големия държавник“, защото тук говорим за медицински хеликоптери?

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.