17.04.2024

„Потулената от американското правителство и световните медии, ужасяваща катастрофа на товарния влак, пренасящ смъртоносни химикали, в град Източна Палестина в щат Охайо, ми прилича на „природното бедствие“, отнело 46 хиляди ( засега ) живота на невинни хора в Турция и Сирия. Пострадалите от „земетресението“ райони в двете страни са населени с етнически арамеи, каквито се предполага, че са и жителите на град Източна Палестина и околностите – палестински емигранти в САЩ. Същите арамеи, които години наред бяха клани в Сирия и Ирак от главорезите на ИДИЛ. Колкото и да сме наивни и лишени от нормална информация за тия необясними  катастрофи, по оскъдните сведения които си пробиват път през плътната завеса от мълчание и лъжи, не можем да не забележим съответните паралели. И да си направим съответните изводи.

В порядъка на тези случайни събития, влизат и неотдавнашните съобщения на жителите на Пенсилвания за страховити експлозии, които кънтели  на огромна дълбочина под земната повърхност. Местните власти и полиция били в пълно неведение за случващото се в Пенсилвания. Никоя българска медия не отбеляза този прелюбопитен факт.

Но като гледам – атлантическите  сайтчета на наша почва се ококориха и в тях забушува мощна съпротива срещу „фейковете“,  „дезинформацията“ и „зловредните слухове“! Земетресението си било – ни повече, ни по-малко – Божа работа, а за химическия екокатаклизъм в САЩ – ни гък.

Е тогава, еврогейци, плюскайте хлебарки, спете блажено на Дормео, ръкопляскайте на Зеленски и Лайнен, ваксинирайте се с Мутафчийски и Ангел Кунчев, прегръщайте се с Киро  и Лорер, гласувайте за Ристе и Гнома – и не вярвайте на нито една дума от горните редове. Те са вражеска пропаганда, спусната директно от Путин!“

Милена Върбанова