25.04.2024

Случилото се с Кирил Петков е много голям крайъгълен камък за България, който ще доведе до промяна. Осветяването, нарочно се самоосветиха, макар и по други съображения, доведе до още по-силно фрагментиране политическата отговорност и подкрепа у нас.

Тези, които поддържаха харвардската ОПГ, мислейки си, че се борят с ГЕРБ и мафията, сега имат още един товар на гърба си – умишлено и НАСИЛСТВЕНО противопоставяне на България срещу Русия, нещо, което дори откровено профашистките сили на Борис III не си позволиха да направят. Оставям настрана цялата икономическа агония с посредствен обществен ефект, който предизвикаха тези предатели, въпреки, че последствията от това 7 месечно управление ще бъдат много тежки, най-тежките от 33 години преход. Концентрирам се върху главната вреда нанесена от Киро, за която съм абсолютно сигурна, че е организирана и проведена операция – да бъде обърната България срещу Русия.

Няколко пъти го писах. От всички русофоби ние сме обвързани кръвно с Русия, поради пролятата тук кръв, и затова е много важно нашето предателство към нея. Е, успяха да го изпълнят по най-шокиращ начин, насочвайки оръжия срещу руснаци и настройвайки най-дълбоката омраза към Русия в цялата ни история. Сега да му мислят тези, които подкрепиха ПП и ДБ, но са приятели на Русия. Те са предадени.

Няма да подмина и още по-фрапиращото опорочение – обръщането на БСП срещу Русия. Това е изнасилване и пострадалите са именно основните хора с добри отношение към нея от по-възрастното поколение. Получи се изключителна картинка.

ПРИПИСАЛИТЕ СЕ БОРЦИ СРЕЩУ МАФИЯТА И ЗАЩИТНИЦИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗАХА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ МАФИЯТА, ТЕ СА МАФИЯТА.

Ще завърша с една проста констатация, която многократно съм споделяла.

Доброто отношение към Русия и геополитическото сътрудничество с Русия са ОСНОВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС.

Това не може да си позволи да го изрече нито един политик в България! Аз обаче го казвам открито.

Анастасия Гешева