06.05.2024

Събитието е факт! Конгресът на САЩ прие финансова помощ в размер на 14 милиарда за Израел и за пръв път от февруари 2022 година не прие никаква помощ за Украйна. Президентът Байдън не наложи вето и законът мина. Какво означава това?

Потвърждават се официално видимите симптоми, че САЩ оставят Украйна и излизат от конфликта с Русия. САЩ са НАТО, предстои да видим как по нервната система на глобалистките структури това ново положение ще се придвижи и ще стигне и до нас като член на НАТО.

Освен това САЩ фактически управляват ЕС, където също членуваме. Без финансовата и военно техническа помощ от САЩ и подчинените му ЕС и НАТО Украйна не само не може да продължи да воюва с Русия, но не може да съществува, особено след всичко, което западната помощ и донесе.

Ако не беше тази помощ, Русия щеше да реши така наречената война за дни, щяха да се отцепят руско езичните области, а Украйна щеше да има поне 300 000 души повече население в момента. Сега пак ще се отцепи Новорусия, но загинаха стотици хиляди (90 000 само това лято). Това е резултатът от намесата на Запада в конфликта и съучастието му в него. Пълна и неподправена трагедия!

САЩ оставят Украйна, това е новина, която трябва да се знае, предвид тежката дезинформация, в която живее евроатлантическия рай и всички райски животински видове в него. И предвид политическите решения, които трябва да се вземат на териториите на този рай. Участието на Запада доведе до същите резултати, само че след опустошена земя, разорена държава и икономика и огромни човешки жертви. Това за морала го отбелязвам.

И сега, да сравним. Защото светлината работи с контрастите. Оставиха Украйна, намериха си нов конфликт. В конфликта в Украйна САЩ/глобалистите подкрепиха жертвата. Сега в Израел подкрепиха агресора. Интересно тичане по полюсите на живота. Когато им е изгодно едно, когато друго, те нямат морал. На Израел никога не налагат санкции. И всичко замазват с информационната баданарка. Те решават кой е жертва и кой агресор. Ето, да се сравнят двата конфликта и ролята на САЩ в тях. И на Русия също.

Миналата година хората вярваха, че Украйна ще победи. Все още има такива, които вярват. Пари пращаха, оръжие пращаха, не победи. Сега какво?

Анастасия Гешева