06.05.2024

Страхил Ангелов

Кликата, която издигна Васил Терзиев – Ухото за кмет на София, изпадна в паника и започнаха да издигат расистки лозунги и да сипят откровенни обиди по адрес на кандидата на народа Ваня Григорова. Жалка гледака. Розови либерал-фашизоиди! Тези, които години наред плямпаха за демокрация, евроатлантизъм, толерантност и се представяха за „безкомпромисни“ поборници за човешки права, си показаха изстинската човеконенавистническа и хомофобска същност. Безпомощни жалкари и демагози! Точно тези, които системно етикетираха всеки дръзнал да постави под съмнение високият им  безупречен морал, се удавиха в собствената си помия. Ухото ще сподели съдбата на довчерашният си идол и кумир Зеленски – забвение и презрение. „Sic transit gloria mundi“……

Общинският съветник от ДБ Калановски обясни вещо в стил Менгеле, че: „Генната смесица от различни етноси ражда красиви хора“. Страхотен е нали? Колко остроумно.

Някаква си Белобрадова, депутатака от ДБ, която всъщност е най-обикновенна крадла на ток, изпадна в откровение и разясни, че около Григорова миришело на „кюмюр“. А около нея естествено само…. няма да казвам какво.

И за капак „прославеният“ по цял свят академик Денков, който в сряда ще е премиер в оставка, ме сравни с Бай Ганьо и Андрешко! Абе Денков, ти пита ли Пеевски преди да изплещиш токова глупости? Точно ти ли намери за удачно да излизаш и публично да обиждаш толкова много хора, защото не са гласували за лицемерите, които те предложиха за премиер, влизайки в престъпен сговор с уж смъртинят им враг Борисов? Ако наистина търсиш и искаш да видиш образа на Андрешко просто погледни в огледалото – той ще те погледне право в очите от там. Следващият път когато се появяваш пред нас си сложи един червен нос, вместо червената точка в ъгъла на екрана, която неизменно трябва да присъства при всяка твоя публична проява, защото може би гледат и деца!

Ето затова ще бъдат пометени в неделя и то навсякъде, не само в София! Най-обикновенни нещастници и то доста заобленки и глуповати, но за сметка на това хиперактивни и арогантни. На 5-ти си струва човек да отиде и да гласува само, за да се наслади на пресконференцията след вота, на която според мен ще се появи само ухиленият случайник Кирчо Петков. Искам да им видя посивялите физиономии – живея за този миг! Само си ги представете…… тихи, кротки, смирени…. ще гледат като купени кученца в кашон.

Страхил Ангелов