19.05.2024

Анастасия Гешева

Започвам тази сутрин работата си с бърз преглед на лудостта на световното общество, захванато от робията на гледната точка на глобализма.
ЕС върви към открита конфронтация с Русия, очевидно не търси мир, а прави всичко възможно да разпали война с Русия. На много хора им е промит мозъка и гледат само от едната страна на конфликта. Струва им се, че Украйна страда от лошите хора, но не знаят и не си дават сметка, че това има причини и то толкова сериозни. Съветвам такива хора да ги потърсят тези причини.
Няма да се решат проблемите с такова управление на ЕС! Още по-тежки ще станат, още повече ще се задълбочат.

Всеки, на който му се струва, че Украйна е жертва, трябва да знае, че е пропуснал изключително много неща от сюжета на филма и гледа през миниатюрен прозорец света.

Вчера писах, че глобалистите готвят атаки на всички фронтове – пандемично/ваксинационен, климатичен, а в България и за бързо насилствено присъединяване към еврозоната. Днес отново припомням целта им – изтребление на населението!
След малко ще кача линк към първите директни открити подготовки на масовото съзнание за опита им да редуцират човечеството. Защото те не казват, че това целят, намират си други причини. Пускат вируси, за да оправдават използването на ваксини като средство за унищожение на хората.

Нека никой не се заблуждава, физик или химик, вирусите СЕ ПУСКАТ. Така беше и преди масовото третиране на човечеството чрез изкуствената „пандемия“. Спомнете си, че всяка година нашите медии в септември ни УВЕДОМЯВАХА КАКВИ ГРИПНИ ВИРУСИ ЩЕ НИ АТАКУВАТ ЗИМАТА. Това е именно уведомяване на нещо, което предварително е замислено, тук естествен произход и разпространение на вируси няма. За да се насити цялата земя със съответния щам или групи щамове, се използват средства за разпръскване на големи площи, ама не казвам какви, че физиците веднага ще скочат.

Сега, когато когато обявиха, че сме 8 милиарда, започват да облъчват как планетата не може да ни издържи. И логиката на тъмните е елементарна, щом не може да ни издържи, ще трябва редуциране. Кой и как ще редуцира и по какви критерии и главно ЗАЩО, това е смисълът им на съществуване.

Няколко пъти съм обръщала внимание, че тъмните ще се опитат да яхнат методите на светлите сили и да ги обсебят, представяйки ги за свое изобретение. Това също е част от изпита. По отношение на примирие в Украйна се появи точно такъв случай.
Всички нормални хора искат мир, но той е възможен при определени условия. Стигнали сме до предела на възможността да имаме мир в света без условия, просто е невъзможно.
Обаче някои побързаха да обвържат мирът в Украйна с продължението на „пандемията“. Ако се постигне мир в Украйна, ще се стартира нова фаза на здравния ваксинационен фашизъм. А сега де!

Тоест, в момента наблюдавам яхване от глобалистите и на двете възможности. Ако няма мир, те са на печалба от войната. Ако има мир, те са на печалба от ваксините. За да се опитат да спрат всяко проникване на здрав разум, естествен ред и порядък.

С човечеството се провежда експеримент и тест за издържливост. Да се види кой и какво ще приеме. Нещо, което често повтарях.

Анастасия Гешева