16.09.2024

Тази вечер ще има шоу. Преди да е започнало, искам да защитя Иван Лечев. Това на снимката са той, един „бивш охранител“ и двама други приятели.

Много от вас възроптаха, че той се е направил, че не ме познава, след изпълнението на „Черната овца“. Няма такова нещо! Човекът се обърна, позна ме, поздрави ме учтиво и дори ме прегърна. Просто „телевизорът“ не го излъчи. Както не излъчи, и с какво се занимавам в момента. Татуираният е по-яко да е бивш охранител, който бие хора….

Да се пишат книги не е атрактивно.

Лечев дори е бил гост на мой концерт и изсвири красиво песента ми „Едно сърце“.

Сега и за това ще бъда подведен под отговорност. Сухо дупе, риба не яде…

Целта на „телевизора“ е да краде мисълта на зрителя, и да я употребява за своя лична изгода. За съжаление, в голяма степен от случаите успява.

Някои от вас ще решат, че продължавам с пиара. Не. Пиар беше, когато изпълних „Черната овца“. Пиар щеше да бъде, ако бях изпял „Високо“, „Не умирай, „Светът е за двама“, „Земя на слепци“, „Безсъние“, „Приятели“, „Любовта без която не можем“ и така нататък. Тогава всички щяхме да сме си още близки и да си говорим само мили неща. Отпадането ми нямаше да ни е разделило. Макар да смятам, че то ни обедини.

Сега не е пиар, а е натоварващо. Не ми е приятно всеки ден някой да ме псува и да се подготвям за правни маневри.

От малък съм свикнал да заставам на страната на по-слабите. Зрителят определено е по-слаб от „телевизора“. Не, че съм света вода ненапита, но имам и добри качества.

В коментар под текста съм качил статия с видео. „Скрил“ съм го там, за да няма ядосани. Свикналият да бъде лъган, лесно се изнервя от каквато и да е съпротива в полза на доброто. Неравномерният шум му разваля спокойствието. Телевизорът работи далеч по-монотонно…