26.04.2024

Анастасия Гешева

Тази година ще бъде изключително динамична в работата по осветяване и разкриване истинското лице, цели и действия на Колективния Запад. Трябва да се подготвим за драстични неща, много от тях отново ще бъдат в графата „конспирация, която се оказа истина“, други ще бъдат истински шокиращи. На първо място искам да кажа, че моето мнение е, че Украйна ще изчезне от картата на света като държава, но това ще е един много болезнен процес, защото ако се признае реалното положение на Украйна, на войната и на сблъсъка там, Западът трябва да признае тежко поражение, което той няма никакво намерение да признава. Истината е, че Украйна вече е в мозъчна смърт и само благодарение на оръжията, които се изпращат там, както и на медийната заблуда, в която се държи света, все още се поддържа илюзията, че държава такава има и тя функционира.

Другият проблем, който трябва да се реши до март е дали Западът ще реши да се бие с Русия пряко, включително с български войски. Знам, че много искат, те не си дават сметка какво ще означава това и много искат. Но дали ще посмеят, дали ще им се позволи и дали и как ще надделеят здрави сили в този продънен Запад, ще видим, но аз съм готова за всякакви сценарий, включително драстични.

Това, което казвам е, че реалното положение на нещата е такова, че никакви мирни преговори няма да се състоят, Украйна ще бъде ликвидирана като държава. Но Западът ще направи всичко възможно да удължи агонията и, да видим колко дълго е възможно. Няма връщане назад, това все още мнозина не го разбират. САЩ продължават да подгряват света за следващата задължителна сцена от програмата им – разкриване на взаимоотношения с извънземни цивилизации, каквито САЩ имат от 70 години насам.

ООН няма да прави комисия за разследване взривяването на Северен поток. Въпреки излезлите преки доказателства за случилото се. Значи ако руснак изпусне някъде една игла и убоде някого, ООН ще заседава сто пъти, ще приеме сто документа и ще разследва сто неща. Но за това, че ДД и лично Байдън взривиха най-големият подводен газопровод в света и унищожиха енергийната свобода на Европа, като я лишиха от основен екзистенциален потенциал за живота, ООН не намира нищо обезпокоително.

В Турция нещата ще се развият тежко и всички прогнозират неспасяем тежък сценарий за бъдещето. Първо, ако се докаже някак, че земетресенията са манипулирани, това ще бъде изключително драстично разкриване на глобализма като човеконенавистна идея и се надявам, че животът на тези загинали няма да е отишъл напразно.

Ако се докаже съучастие на ДД в подобно тежко увреждане на територията на някоя държава, това ще предизвика световен политически трус с непредвидими последици. Самият факт, че тази теза вече се коментира от официални държавни чиновници в Турция означава, че сме на прага на геополитическо земетресение.

При тази заплаха за САЩ, както и разкритието за Северен поток, наистина само извънземните могат да отклонят достатъчно добре вниманието. Вчера Сноудън каза, че американците точно това правят с балоните, но все още не се осмелява нито той, нито никой да говори открито за контактите на САЩ със сивите и някои други цивилизации. Да видим колко още ще мълчат. Второ, вчера стана ясно това, което ме притесняваше – активиране на турската опозиция на Ердоган, неин член заяви, че искат отлагане на президентските избори за следващата година. Което ще даде възможност властта на Ердоган да бъде подкопана изцяло през това време, има опасност и от физическо премахване.

На Ердоган му трябват тези избори, за да преодолее вътрешната нестабилност и да запази доколкото е възможно геополитическото влияние на Турция. Ако тя попадне в ръцете на глобалистите, това ще бъде изключително тежък удар по целия близкоизточен регион с неясни последици, недобри. Да не говорим, че Русия ще загуби важен антиглобалистки съюзник. Да не говорим, че за Балканите ще стане много опасно. Както многократно обяснявах, в момента Ердоган е условие за мир в целия район, включително за България. Като казах България, нещата тук са брутални! Днес ще изрека еретични слова, които обаче за съжаление имат всички основания.

Не намирам към момента нито един обществен факт, който да ги оборва. ГЕРБ са вал пред пълното ни поробване. Още нещо. Българските политически сили се разделят по много точен начин – тотално глобалистките ДБ и ПП и всички останали партии, в които има и намерения за спасение на България.

Парадокс, ерес, все тая, факт съобщавам. Ролята на Радев тук е направо невероятна! Той седи разкрачен между двете групи и не разбирам как ще оцелее. Последните събития по Магнитски доказаха всички предположения за тоталния политически чадър на части от Държавния департамент (аз продължавам да имам сериозни опасения, че в САЩ има разпад на държавата, който се изразява в местно самоуправление на някои чиновници, Херо Мустафа е такъв пример, от историята на Османската империя познаваме този етап от залеза на хегемона – местни дерибеи, които оспорват централната власт) над шепа хора в България, които са готови да продадат всичко на ДД. Това са ДБ и ПП, буквално шепа хора. Във всички останали партии има импулси за защитаване на националния интерес.

Щом заплашиха лично Бойко Борисов с Магнитски сега, представете си за каква истерия става дума! Та трябваше ли да чакаме 10 години, че Магнитски да види какво е Борисов? Това вече е детски наивна политика за всеки българин и американците прекалиха, прекалиха. На всеки, който продължава да мисли, че безродствниците от ДБ и ПП се борят с мафията ГЕРБ, препоръчвам най-малкото психологическа помощ, да не кажа психиатрична.

Борят се две мафии за властта в България. Което доказва, че в САЩ има двувластие. ДБ и ПП са като Украйна – нямаше да съществуват, ако не беше постоянното подкрепяне от Колективния Запад. Това са хора и държави на изкуствено дишане, но са изключително опасни.

Анастасия Гешева