04.05.2024

Признавам, новината, че Кубрат Пулев е магистър по политология, ми развихри въображенията в насока политически хорър. Вече си го представям как сабахлен ставаме, включваме телевизора, а оттам строго и справедливо ни се пули Пулев с последните крясъци на политическия анализ.

Сега си представете как политологът Пулев прави политически анализ на политическата и парламентарна криза и в частност проведената среща между ГЕРБСДС и ПП днес. Представихте ли си!?! А сега оставете мисълта да ви отлежи. Усещате ли как адреналинът на ужаса ви облива целите, получавате лек тремор на ръцете и краката, а мозъкът ви, особено ако го имате в количества извън препоръчителните примерно за някои партии, изпада в шок?

Винаги съм си споделяла, че може танкове да нямаме, може държавници да нямаме, може и хляб и мляко да няма, ама поне зрелищата са ни на най-високо ниво. Тръпна и в очакване новият политически анализатор примерно да коментира как рашките са оплюскали слоновете в украинската зоологическа градина и евентуално нагледно да покаже как са разфасовали слона на пържоли /или пък са го ръфали, без да го режат – суров!?!!?/. Та така, драги читатели, очакваме новата политанализаторска звезда на хоризонта – магистър Пулев ви се пули от екрана!

Елена Гунчева-Гривова