18.05.2024

Супер интензивни са всички процеси, и глобалистите и антиглобалистите имат активни действия в опит да изпълнят желанията си. Първите да си запазят световното господство на всяка цена и да довършат поробването на цялото човечество, а вторите да спасят себе си и който иска от тази заплаха и се опитват да намерят добра формула за бъдещия световен ред.
Много е трудно!

Първо за новините от Америка. Невероятно движение по двата полюса, чак ме заболя главата. Съливан, който представлява Държавния департамент, това е външното министерство на САЩ, продължава странните си изяви. Вчера заяви, че победа на Украйна във войната е малко вероятна. И че е много добре, че САЩ имат отворени канали за връзка с Кремъл. Вероятно защото вчера изтече информацията, която за мен е очевидна от година и половина, че водят тайни преговори и то не само сега и не само по тази война. Въпреки инсталираните мъпети на постовете и в Белия дом, някой там отзад запазва здрав разум и поддържа контакт с Путин и не позволява нито в Украйна, нито в света конфликтът САЩ – Русия да излезе от контрол.

Това се оповести публично и сега трябва да замълчат всички, които не искат да повярват, че политиката е много по-сложна и дълбока игра, не е като Гласът на България и Игри на волята и не се води от Иван и Андрей. Слава Богу!!!
Моите аналитични заключения се потвърждават във времето, макар и бавно.

Изявленията на Съливан могат да означават много неща, които ще разберем в близките дни. В Киев знаем със сигурност, че той е координирал украинската атака срещу Херсон, сражение, което според западните сериозни озвучители на центровете за вземане на решения, е ключово за изхода от войната и стратегическо за бъдещето. Руснаците мислят същото, защото усещат, че там се струпва сила, водена от Запада, не от Зеля и ще защитават Херсон на всяка цена до смърт. Вучич онзи ден каза, че Херсон е Сталинград. За исторически невежите, които обаче имат сега „представа“ за гадната Русия и кръволока Путин, няма да обяснявам грам какво е за руснаците Сталинград.

Две американски банкови акули, JPMorgan“ и Citibank, са призовали Държавния департамент да продължи възможността за разплащане в рубли. Чувате ли кирчета и атанасовчета в БГ? САЩ не са спирали да купуват и продават в рубли!!! Не са спирали! И знаете ли, мамини тъпачета, кои са контрагентите? Газпром и производителите на уран….

Много сериозни са събитията около Илън Мъск. Не зная какво точно става с него, но действията му в момента са до едно в подриване авторитета и финансовата цялост на хегемона, включително политически. Вчера той призова американците да гласуват за републиканците. Това е директна намеса на Мъск в политиката и представлява супер сериозна заявка за нещо, още не ми е ясно какво точно. В същото време статистиката е брутална – Наполовина е спаднала стойността на Тесла откакто Мъск купи Туитър. Същото важи и за Мета и за Амазон, спад на стойността на акциите и милионни загуби, които не могат да бъдат овладяно вече месец.
В Туитър се случват нечувани неща, които дават огромна надежда за всички, чакащи спасение от глобалистките октопод. Масовите уволнения, които накараха дори ООН да се произнесе, представляват чистка на ЛГБТ общността в Туитър, както и премахване на „демократичните“ цензур-надзорници. Направо не вярвам на очите си! В резултат зареваха все що има холивудски крекер как се нарушават правата и започнаха да си трият акаунтите. Ако така продължат нещата, Туитър ще стане наше място.
Друго, което прави Мъск е много интересно. Той започна буквално да рекетира Пентагона чрез Starlink. Без да повтарям фактите, известни са, се получава така, че Украйна и нейната военна сила в момента зависи изцяло от Илън Мъск!!! Уникално положение! Отгледаните от глобалистите серийни убийци се обръщат срещу създадените си. Май някой беше писал книга, май Франкенщайн се казваше тази книга, ама евро-атлантическите фенове не четат много много….
Ще завърша акцента Мъск с информацията, че вече големи глобалистки рупори го обявяват за руски агент. Ми много ясно….

На 13 октомври Жозеп Борел е казал нещо, което е останало неизвестно за мен до днес. Че Западът губи информационната война с Русия. А, че как тъй? Това изказване е останало в тайна за нашите медии. Понеже всички разбирачи още в март обявиха, че Русия загубила информационната война със Запада, нещо, което още тогава обявих за пълна глупост, сега лично Борел ме легитимира. Впрочем един руски анализатор го каза брутално точно:
НА ЗАПАД ХЛАДИЛНИКЪТ ПОБЕЖДАВА ТЕЛЕВИЗОРА
‼️‼️‼️
🤣😂🙃

Алжир подаде молба за членство в БРИКС.

Външният министър на Катар направи нечувано изказване в навечерието на световното първенство по футбол, което аз очаквам с огромно напрежение, защото ще бъде политизирано до крайност и ще се превърне в геополитически фокус. Който геополитически анализатор не гледа и не разбира от футбол, ще увисне много сериозно. Та катарецът казал, че хомосексуалността е психическо заболяване. Европейските медии полудяха, ама човекът е неуязвим засега. Само да кажа, че глобалистите от ФИФА са поискали от Катар ДА СИ ОТМЕНИ ЗА 28 ДНИ ЗАКОНИТЕ В СТРАНАТА, ЗА ДА СЕ ПРОВЕДЕ СВЕТОВНОТО. Оставям без коментар тази въпиюща наглост, с която са свикнали Западните, да пренебрегват ред и закон, порядък и да зачитат други човешки общности и същества, и припомням, че наказанието за публично изразяване на интимна сексуална нагласа е 7 години затвор. Същият период важи за хомосексуални действия.
Като са избирали Катар глобалистите, сега да му берат гайлето.

Анастасия Гешева