17.05.2024

Страхил Ангелов

Тъжна вест за родните умнокрасиви грантояди – „Отворено общество“ съкращава 40 % от персонала си и силно ограничава отпускането на безвъзмездни средства!

Това тежко ще засегне множество „общественици“, „журналисти“ и други подобни „поборници“ за човешки правдини, които ежедневно ни заливат с клишетата си и безумната неолиберална пропаганда, чиито наративи включват откровенни лъжи, оклеветяване и лепене на етикети на всеки, който изразява несъгласие с постановките и „идеите“ за мултикултурното отворено общество свободно от всякакви групови идентичности.

Явно под повърхността текат процеси, които налагат ограничаване на използването на този вид „мека сила“, за която основно се грижеше фондацията на видния член на световното задкулисие Сорос. Сигурно кураторите на т.нар. „колективен демократичен Запад“ са решили да изоставят тази скъпа и не до там успешна форма за налагане на влиянието си и са решили да се завърнат към добрите стари традиции на силовия колониализъм, защото аз лично не вярвам да се откажат! Задава се още по-голямо мракобесие и то неприкривано зад разни бутафории като „демокрация“ и „човешки права“. Най-тъмно е преди зазоряване!

Страхил Ангелов