26.04.2024

Тъй като имаме нова ковидистерия, отново да напомня:

– ваксините срещу ковид-19 са разрешени ПОД УСЛОВИЕ, тоест не са проведени дългосрочни и пълни изследвания. Никой не знае какво има в тях и какви са страничните ефекти. За мен това са експериментални течности и никога не бих си ги сложила и ще се опитвам да убедя всеки, който иска да участва в медицинския експеримент;

– маските са не само вредни за здравето, но и напълно безполезни срещу вируса на ковида. Единственият резултат е кожни проблеми, алергии и бактериална пневмония. Заедно с масовото измиране на мозъчни клетки поради липса на кислород. Да смяташ, че маските могат да защитят теб или други хора, е сигурен признак на ментален дефицит.

– СЗО е ВРЕДНА организация, която на практика се управлява от тези, които дават най-много пари в нея, като например Бил Гейтс. Всякакви споразумения със СЗО трябва да бъдат прекратени, а България да напусне организацията и да не се подчинява на безумията й.

– стресът убива по-успешно от който и да било вирус. Много хора изкараха ковид, някои леко, други – тежко. Най-тежко го изкараха тези, които се паникьосват дори от хрема. Болестите са част от живота. За съжаление има и много починали. Също за съжаление аутопсии за причините за смъртта не се правят.

– странно е как докато глобалистите си имаха друга занимавка с войната в Украйна, забравиха за вируса. И сега отново се сетиха.

– заповедите на РЗИ противоречат на Конституцията, но само съдът може да установи това. Да се позоваваме на незаконосъобразност а приори няма да доведе до ефект. Обжалвайте наказателните постановления пред Районния съд, като посочвате освен общите основания за ограничаване на граждански права, гарантирани от Конституцията, и конкретните обстоятелства при установяване на нарушението. Вероятността да потвърдят глобата от съда, не е малка и трябва да го знаете. Има и вероятност да я отменят. Да се твърди едното или другото, е наивност, която може да ви струва скъпо.

Защитавайте се с всички възможни средства, но бъдете готови и за жертвите за свободата си.

Елена Гунчева