27.04.2024

Украйна иска от нас 1% от БВП за нея, при това за оръжия! Извън наглостта от подобно безпрецедентно поведение, нека изясним.

Много е хубаво да се помага, ако някой е в нужда. Случаят с Украйна на Зеленски е друг. Държава, овладяна от брутална престъпна структура, която изнасилва първо собствения си народ, сега иска и другите народи да ги започне.

Власт, която е в колаборация със световния тъмен вреден елит, която не иска спасение на украинците, а постигане целите на корпорации и отделни хора. Власт, която е нацистка по своята същност! Тези, които дават пари на украинското правителство, знаят ли на кого дават? Наглостта на украинския режим, нека ме нарекат кремълски трол, минава всички граници, защото зад гърба му са рептилите и демоните.

Както винаги съм казвала, нещата са толкова дълбоки, че ние сами не можем да се оправим, защото центърът на схемата не е у нас. Можем да се съпротивляваме и да постигаме успехи срещу тях, и постигаме, но да ги свалим, отмахнем, да се преборим с тях не е по силите на никой отделен човек или отделна държава.

Целта е да се разкрие и разруши центърът, това ще стане бавно и по начини, които ние не можем да предвидим. А пък разрушаването на ДД може да стане само С ОБЕДИНЕНИТЕ УСИЛИЯ НА СВЕТА.

На онези държави в света, които искат да отхвърлят това зло. Ето защо аз непрекъснато насочвам вниманието към антиглобализма. Що се отнася до България, тя има само един истински закрилник и защитник.

Анастасия Гешева