27.04.2024

Анастасия Гешева

Ролята на Веселина Томова и Афера в осветяването и разкриването на българската ДД, нейният произход и структура на наша територия, е безспорен и в бъдеще ще послужи като основа на изучаването на задкулисния процес на ДД у нас след 1989 година. В това нямам никакво съмнение!

Към настоящите интервюта, които любезно прави на разбираем и за лаици език, ще добавя някои щтрихи. България се управлява от ОПГ-та, не ОПГ, от много ОПГ-та, които преливат едно в друго. Тези интервюта на Томова, очаквам с нетърпение третото, фактически разкриват още по-бруталното ниво на овладяване на държавата от евро-атлантическата мега мафия, глобалната мафия.

Става ясно, че през трите години от юмрука насам нещата в ДД са отишли в нови нива на безнаказано престъпление срещу България.

За мен лично това не е никаква изненада, аз също бях една от малцината, която преди 2 години посочих Кирил Петков като категорична нова заплаха за сигурността на България и българския народ пред лицето на ДД, посочих го като абсолютно некомпетентен и лумпен, при това го разбрах моментално за 2 минути гледане и слушане в първото му голямо интервю в БТВ през май 2021 година.

Разкритията на Афера показват изключително, безпрецедентно нагли практики в престъпното гнездо, което управлява България и от което към момента нямаме мърдане. Фактически Радев, Копринков и ПП, от интервютата на Веселина Томова става пределно ясна връзката Радев-Копринков-ПП-ДБ-ГЕРБ-ИТН, надгради ОПГ-то на ГЕРБ.

Сега разбрах и фамозното изстрелване на Славчовата сган толкова бързо и толкова нагоре в политическата орбита.

Ето моите разширения към Веселина Томова, с благодарност за безпрецедентния и труд.

Българската ДД е част от световната глобална ДД. Българските управленски ОПГ-та са част от световното глобално ОПГ.

Следователно всичко описано се ръководи и дирижира от САЩ чрез посолството в София.

Следователно българското ОПГ служи на Сорос и сие световен явен елит, който иска да превърне света в глобален концлагер.

Като се знае какви задачи имат ПП и ДБ за България, ясно е, че Копринков и Радев съучастват изпълнението на джендър доктрината, зелената сделка за унищожение на икономиката, цялата русофобска програма, включително унищожението на Русия, цифров, дигитален и медицински концлагер.

Интересно е как ИТН са маша на американците чрез Радев (аз мислех, че конструктора на ИТН е Десислава Радева, а той бил Копринков) и двете посоки. Именно ИТН свалиха Киро от власт миналото лято. Значи ДД-Център в САЩ ги използва за и против Копринков. Много държа това да се разбере отлично!

Тук в България не може една игла да падне някъде без разрешението и одобрението на Централния офис на световния глобален олигархат.

Анастасия Гешева