03.05.2024

Мнозинството в Народното събрание стриктно следва „програмата“, която ни бе представена в записа от среднощното заседание на противоконституционната формация ПП!

Ще се създава комисия, която да рзглежда казусите с исканията за снемане на имунитети от страна на Прокуратурата на Република България, за да може да се протака максимално, докато Иван Гешев не бъде отстранен окончателно и заменен с „прокурор“ на повикване, който да прекрати абсолютно всичко. Така процеса по „изпиране“ на Борисов ще приключи окончателно.

Управляват ни хора, които се укриват от правосъдието в българския парламент!

Ако Кирил Петков се чувства „невинен“ защо му е комисия, а не си даде имунитета доброволно още днес? Това лице трябва да бъде разпитано относно редица негови твърдения и констатации в изтеклия запис на заседание на висшия партиен орган на ПП. Апропо същото важи и за Асен Василев, който откровенно заяви, че няма абсолютно никакви намерения да спазва законите на страната, а той НЯМА ИМУНИТЕТ като министър и спокойно може да бъде привлечен като обвиняем!

Интересно как Христо Иванов – „перачът“ ще обясни днешното си гласуване „против“ включването, по искане на БСП, в дневния ред на Събранието на точката за имунитета на Борисов?

Както ясно чухме в записа: „Христо Иванов е измислил схема“. Речено сторено!

Страхил Ангелов