03.05.2024

ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ – ЗАЛОЖНИК НА КРАДЛИВАТА МУТРА!

„Заложник е физическо или юридическо лице, задържано със сила… против волята си… с цел постигането на определена цел. … заложник означава някой, който е отвлечен от престъпен похитител с цел да принуди друго лице като роднина, работодател, правосъдие или правителство да извърши или да не извърши определени действия, често под заплаха от сериозна физическа повреда на задържания или неговото убийство[1][2] след изтичането на ултиматума.

Практиката на вземане на заложници… се счита за престъпление и акт на тероризъм.”

(Интернет)

Заложник е ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, задържана със сила, против волята си, съставено е вонящото на отвратителен и недопустим компромис Правителство на Подмяната и Имунитетите и е отстранен Главния прокурор, заради постигането на определена цел – ИЗПИРАНЕТО И СПАСЯВАНЕТО НА БАНКЯНСКИЯ КРАДЕЦ И НЕГОДНИК!

ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ е отвлечена/похитена от ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО БОРИСОВ, с цел да принуди Правосъдието да не извърши определени действия, свързани с подвеждането на горепосоченото лице под наказателна отговорност – за безброй престъпления!

„Великите комбинатори” и съучастници в новоформираното одиозно Правителство от ПП-ДБ следва да се считат за съучастници в престъплението „вземане на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ за заложник” от лицето БОЙКО БОРИСОВ!

Практиката да се вземат заложници се счита за престъпление и акт на тероризъм.

Моля съответните органи да си свършат работата!

Обществеността е категорично на страната на Закона!

НИКОЛАЙ РИЗОВ