20.09.2024

Урсула фон дер Файзер, чиито мъж е назначен за пръв европейски ваксинен олигарх е най-простото човешко същество на европейския континент. Политически микроорганизъм, който съкруши германската армия с безкрайно тъпи решения, а в замяна получи възможност да съкруши и целия ЕС. Преполагам кой стои зад гърба, но вече и това няма значение. Краят на ЕС е близо.

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Световната банкова система е конструкция на плочки от домино при която като бутнеш първата пада последната. САЩ отдавна са фалирала държава с необслужваеми външни дългове, в каквото насипно състояние е и целия ЕС. Така наречениия „цивилизован свят“ е образуван от държави, които нямат потенциал за икономически растеж ако не злоупотребяват по различни форми с целия останал свят. Включително с изнудване и войни. Цивилизования свят е продукт на алчността, лицемерието и разврата! Затова произвежда само субкултури.

––––––––––––––––––––––––––––––––-

О, зная, че има и зомбирани мозъци, които виждат света през алкохолното си опиянение и дрогата. Техният свят е прекрасен, богат и благоденстващ, но да имат предвид, че рано или късно въздействието на наркотиците свършват и реалността чука на вратата. Ако е въоръжена става още по трудна за преодоляване, защото тя не преговаря с миналото. А това минало е настояще и бъдеще, когато такива като фон Файзер и подобни решават съдбата на зрящите. ЕС е съюз в който слепците водят зрящите! Друг е въпроса накъде, как и след колко време ще стигнат дъното.

Каква беше нашата полза от ЕС и НАТО? Никаква, освен хвърляне в огъня на войната.

Николай Марков