03.05.2024

Навлизаме в зона на мащабна атака на глобалистите по всички фронтове. Положението с плановете им не е добро, прегрупират се и се подготвят за мащабни действия по всичко точки на дневните си редове. Във всички държави от тяхната орбита, включително в България предстои контраатака. Смяната на Соросови от бащата към сина е сигнал, че започва нова глава в настъплението им. Целта е да запазят Байдън в Белия дом и да принудят Русия някак да капитулира. Не се шегувам, капитулация на Русия е най-малкото, което тези хора искат.

Предстои разгръщане на репресии и създаване на репресивен апарат, предстои пълно беззаконие. У нас почти всички решения на новия парламент са незаконни, но въпреки това си вървят и никой не гъква. Управлението на ротация е незаконно, свалянето на Гешев е незаконно, а това е само върха на айсберга. Щом у нас е така, представете си какво е в САЩ, в Канада и по веригата навсякъде. Разликата е в това, че западните „демокрации“ дори не разбират как ги превзема октопода, те мислят, че това е демокрацията с действие.

Изумително е интелектуалното падение на цели категории авторитети пред лицето на злото, мислейки, че това е прогресивната система за свобода и справедливост. И в това титлите и университетите нямат никакво значение, безумието е тотално. Предстои мощна атака върху свободата на словото. Ако досега си мислехме, че нещо ни ограничават, то сега идват истинските ограничения. Не зная докъде са решили да стигнат, ще видим, но идва. Дали ще ни затварят, съдят, уволняват, репресират, не дай Боже изтезават. Ще видим. Идва опит да бъде използвана могъщата необратима финансова разруха на долара като поредното замазване на състоянието с нови и нови кражби и колонизиране.

Както добре знаете, за всичко това е виновен Путин, той го прави това и никой друг освен него не е ни лук ял, ни лук мирисал. Много, много опасен е синът на Сорос!!! И той идва бодра смяна, целта е форсиране на либералния световен концлагер и директно унищожение на всичко, което може да попречи.

Съвсем не казвам, че ще успеят! Само казвам какво идва в близките седмици до есента. Лятото ще е много горещо на фронта на глобализма/демонизма срещу човешката цивилизация. Глобалният резултат от всичко това ще е почти пълно разкриване на хората, които го движат и почти няма да остане тайна за световното задкулисие на глобалистите. Ние сме пресен пример. В момента в България се освети почти цялата форма на глобалистката мафия, защото поради невъзможност да продължат сценката на фиктивното противопоставяне, участниците в мафията се обединиха. Същото ще стане и в света. След като мине това лято ще имаме още по-ясно картина кой кой е и на кого/какво служи. За след лятото ще видим. САЩ ще се опитат да запалят война с Китай заради Тайван. Тъй като шансовете за регионален и глобален успех на демоните намаляват с всеки следващ ден, предстоят страшно горещи битки за съзнанието на хората, за земните блага и за оцеляването на световните престъпници.

Догодина ще е една от най-важните години през 21 век. Ще има президентски избори в Русия и САЩ. В Русия през март/април, в САЩ през ноември. Подготовката, провеждането им и резултатите им ще бъдат фактическа информационна и хибридна ядрена война. От това, което ще се случи на тези избори, зависи бъдещето на цялото човечество.

Анастасия Гешева