18.05.2024
Светослав Атаджанов

Светослав Атаджанов

Всички тези имигранти, с които белите хора са се съгласили да наводнят своите страни, безмилостно ще ги разрушават. Изметта на света, с която искаха да си играят на мама и татко са възмездието, което дойде във Франция.

По-рано тази седмица полицаи убиха арабски „младеж“, който „бягаше от полицейска проверка“. Инцидента бе заснет и неговия етнос поиска революция от колективното мургаво население.

Сега имат революция.

Факт е че около предградията на Нантер са открити огнища на палежи и разрушения, целият град е обхванат от огън, който вече не може да се нарече протест, а терор. Имигранти убиват полицаи и им отнемат оръжията. Това вече е война.

Разбира се, ние сме в епохата на политкоректността и тотална цензура, така че не можем да знаем какво точно се случва, освен това, което виждаме на десетките видеокадри в социалните мрежи.

Световните мейнстриийм медии до голяма степен отказват да коментират, показвайки само предварително одобрени клипове, насърчавайки идеята, че жертвата е новия Джордж Флойд от Франция. Много прилича на случая с Джордж Флойд в смисъл, че е расова измама, създадена, за да разкрие разпространението на престъпността сред мигрантите.

Но мюсюлманите във Франция не са като американските чернокожи.

За разлика от тях те са способни на високо ниво на организация. Негрите ще извършват насилие само защото им е лично забавление, те ще грабят за лична изгода.

Те нямат колективен дневен ред и ако имаха, нямаше да могат да го организират.

Арабите във Франция имат ясна цел. Да завладеят Франция и да принудят белите да им се подчинят.

Освен това във Франция има доста чернокожи и дори арабите да не могат наистина да организират своето насилие, те могат да контролират хаоса, който черните създават.

От това, което виждаме, това е най-лошият „расов бунт“ досега, тъй като арабите се организират директно срещу ченгетата и тъй като имат ясна военна цел, това е много по-близо до военна битка.

Това явно прилича на война.

Видеоклиповете са по-богати дори от това, което виждаме в Украйна. По-важното е, че има две различни страни.

Небелите са среку белите. Те не се бият само с полицаи. Те са облечени изцяло в черно – униформи – и атакуват своите расови врагове. Тоест – НАС.

Автобусите са божи дар за вандалите, защото всички (или почти всички) са електрически и е почти невъзможно да се изгаси огън с вода. (Просто трябва да ги оставите да горят, ако нямате тежко пожарникарско оборудване с пяна). Горящите втобуси са основното нещо, което арабите изглежда посочват на пироманинте чернокожи, защото създават безкрайно разсейване, докато арабите получават оръжия и друго оборудване директно от ченгетата.

Имат вече полицейски коли. Грабят полицейско оръжие. Въпреки че някои от чернокожите несъмнено са замесени в насилие, много от тях са ангажирани с нещо друго.

Грабежите също подхранват хаоса, който арабите подклаждат.

Някои от тези по-организирани грабежи вероятно не са индивидуални. Не сме виждали да се използва полуремарке, за да откраднат банкомат. (Ще забележите, че в този клип извършителите също носят полицейска униформа.)

Горилите бяха освободени от зоопарка. Те изгориха най-голямата обществена библиотека в Марсилия. Молът там също гори.

Някои в Twitter описват част от расовите атаки като „разобличаване на ченгета под прикритие“. Това е очевидна лъжа, която просто трябва да бъде игнорирана. Ясно е, че те просто нападат бели хора.

Сега ченгетата бягат от цветнокожите. Те са хукнали с патрулките си, за да напуснат града в пламъци.

Съвсем сигурно е, че никой от тях не иска да бъде обвинен в расизъм за използване на смъртоносна сила, единствената сила, която могат да използват в такава ситуация. Но те също така просто нямат ресурсите да водят градска война с многохилядна армия, въоръжени със собствените си оръжия.

Арабите са друга работа – няма да им омръзне и да се приберат, както правят негрите в Америка.

Тъй като в частта на градовете, където се води войната, не са останали полицаи и журналисти, никой не знае колко са убитите. Съдейки по видеоклиповете, по това време трябваше да има такива.

Това не е главната цел на правителството, но наближава да стане приоритет. Макрон вероятно ще има проблеми.

По-рано през седмицата той развесели публиката, като разказа за „несправедливостта“ към „тийнейджъра“ от страна на полицаите. Но кой знае – той е такъв ексцентрик, че може да се преметне и утре да започне да ги обижда на расова основа.

В сряда вечерта, докато бунтовете се разгаряха, той отиде при Елтън Джон с жена си. Сега свиква някакво спешно заседание. След него той обвини интернет в разрастването на кризата и поиска повече цензура.

Най-удивителното в това е разказването на истории в медиите. Расовата война изобщо не е изненадваща.

Всеки със здрав разум би очаквал това. Не можете просто да интегрирате насила две напълно различни популации и да очаквате те да съществуват съвместно. Вече всички знаят, че това са просто идиотски глупости.

Но кой би помислил, че медиите ще успеят да скрият нещо толкова масово, за да спечелят симпатиите на „международната общност” към кървавата тълпа от зловещи престъпни банди?

Всъщност, добре е, че това се случва. Това трябваше да се случи след известно време. По-добре е да стане сега. Белите хора трябва да видят това и да го запомнят.

В близкото бъдеще, поне във Франция ще има яснота в подхода на европейците за взаимоотношенията с мюсюлманите и чернокожите.

Досега показаха само едно видео, където французин отвръща на удара. Кара през димната завеса от горящи гуми, пуши цигара и оре гадовете с колата си.

Тези хора отиват в Европа, за да я завладеят. Това е целта. Те са правили това и преди, през цялата история. 1500 години тези хора ни повтарят – „Ще ви завладеем!”

Това не е ново за никого, но за съжаление може да се окаже изненада за политиците?. Но такава е ситуацията, в която живеем.

Нашите морал и ценности са силно изменчиви за жените, а белите мъже трябва да се подчиняват до степен, че да вярват в това, което жените им откриват за „яркото разнообразие“ на мургавите мъже.

Трябва да помним, че жените го искаха. Първото нещо, което трябва да направим, е да спрем да слушаме жените. Тогава трябва да намерим решение на проблема с имигрантите.

След жените най-голямата пречка е правителството, което се контролира от глобалистите. Но това е малка пречка, след като спрем да слушаме жените…

По един или друг начин това ще свърши.

Или печелим, или губим, но ще свърши. Да помним кои сме!