20.04.2024

Киро и Лена да си на този свят. Уж се провалиха, правителството се сгромоляса, далаверите им излязоха на бял свят, стигматизираха ги, пипнаха ги на тясно до парапета…, а в същото време всички им се молят за коалиция – и Христо Иванов, и Отровните, и БСП, и отцепниците на Слави, че и Слави самият.

Днес и от ГЕРБ анонсираха, че са готови. Чудо на чудесата! Аргументите са повече от странни – имало нужда от проевропейски съюз. Да де, но Киро и Лена вървят в пакет с Бойко Рашков, ”Джемкорп”, незаконните арести, профукания държавен бюджет, инфлацията, болшевишката саморазправа със спецсъда, тормоза над независимия прокурор Иван Гешев.

Това ”европейско” ли е? Излиза, че след изборите в тази държава няма да има опозиция. Май само ДПС се държат достойно и не се предлагат на Харвардите. Дори придворната социология им отрежда второ място, но всички в аванс са се навели и привиждат в тях обединител и авторитет.

На какво отгоре? Защо е това унижение? От “Козяк” ли наредиха?

Киро, Лена, Рашков, Асен Василев и Лорерите трябва да отговарят за деянията си пред правосъдните органи, а не да бъдат легитимирани като магнит за коалиционно партньорство. Изчакайте поне, от кумова срама, резултата от вота, пък после се прегръщайте. Малко уважение към горкия вечно измамен българин – иначе за какво да ви гласуваме? Та вие вече сте се подредили. Изобщо защо ги ручахме жабетата?

Автор: Недялко Недялков

https://trud.bg/

Самата Лена обяви, че не е държала ръката на Кирил Петков.Тя написа във фейсбук: Днес в Министерския съвет имаше най-малко стотина репортери, фоторепортери, оператори. Всички знаехме, че те ще бъдат постоянно с нас и ще заснемат всичко, от всякакъв ъгъл, включително такъв, от който изглежда сякаш съм хванала премиера за ръка. Не бих и не съм го направила.

pogled.eu