26.04.2024

Сега е редно т.нар. политици да прекратят панаира, наречен предизборна кампания. Няма да чуем нищо ново от тези втръснали ни до болка и познати от години лица. Наясно сме с всички празни думи, които ще изговорят и кухи обещания, които ще ръсят щедро като светена вода. И никой няма да ги пита защо при всичката работа, дето я вършат ”в полза на народа” всичко е на този хал. Защо влизат в политиката скромни и почти бедни, а излизат с хотели, къщи, влогове и яхти. А народът става от беден по-беден.

Така че, НЕуважаеми политиКАНИ с претенЗии за политици, спрете панаира, наречен предизборна кампания и дайте парите на хората и за поправяне на щетите от вашата “народополезна” дейност. И го направете тихо и без камери и мисирки.

А към байрактарите тук, време е за смяна на рамчицата на профилната снимка. Време е за поредната порция показен хуманизъм и виртуална съпричастност – за нея сърце и душа не се иска, а само два-три клика и демонстративно късане на ризи в подкрепа на……/според финикийската класификация/ 😢😢😢😢

Цветеслава Гълъбова