26.04.2024

Всички прогнози за годишни събития, направени от медии, аналитични центрове към университети или разузнавателни структури на Запад, представляват не ПРОГНОЗИ, а УВЕДОМЛЕНИЯ за намеренията на ДД за всяка съответна година.

Години наред светът се ръководеше чрез този модел за „управление на сетивата“, налаган като нагласи в обществата именно чрез прогнози на уж много аналитично подготвени центрове. Например, ако искат да въведат страх от смъртта и чрез него да управляват целите общества, глобалистите просто „ПРОГНОЗИРАТ“ опасен вирус. Нещо, което се случва всяка есен чрез медиите от десетилетия.

И изминалата година не прави изключения. Всички „аналитични“ центрове излязоха с прогнози за 2023 година, последният, който четох, е на Файненшъл Таймс. Във всички тях е заложено намерението на ДД за работа върху Земята през 2023 година и ми прави впечатление, че все още в намеренията им не са настъпили промени.

Целият набор програми, предвидени от Шваб в зануляването на света си продължават с пълна сила. Но това е тяхната гледна точка. 2022 година донесе тежка глобална промяна в тренда на глобалистите, войната в Украйна. Която никак не се развива според исканията им, макар формално да изглежда така. Затова и в „прогнозите“ за новата година те са я сложили като „продължителна и задълбочаваща се“. Защо? Ами защото тя не се развива по сценарият им и засега не са постигнали необходимото. Затова им трябва да я „продължат и задълбочат“.

Същото се отнася и за другите три главни програми за контрол – пандемия, зелена енергия и цифровизация. Предвидени са в „прогнозите“ им.

Към момента Западът и неговите политически и идеологически лидери продължават да се държат като господари на света и ситуацията. Само че нещата са напълно различни и предстои разтърсваща катастрофа предвид вманиачения отказ да бъде призната реалността.

Противодействието на глобализма на Сорос и Шваб ще се ПРОДЪЛЖИ И ЗАДЪЛБОЧИ в 2023 година. Може да се каже, че тази година ще бъде първа, в която антиглобалистките сили ще имат видим успех и ще успеят да преобърнат плановете на ДД. Разбира се инерцията на събитията е колосална, ще мине много време докато се изравнят противодействащи те сили, но процесът на неутрализиране на ДД започна и това е отказът на Русия да продължи по плана. Тук посочвам, че цифровизацията на валутите ще бъде използвана от антиглобалните сили за измъкване от доларовата система.

Великобритания се готви за иницииране на открит военен проект „глобална Британия“ в Източна Европа, България също е включена в него. Тоест, Великобритания се готви за война с Русия. Борис Джонсън казва, че е напълно сигурен, че Путин ще загуби войната в Украйна. Ето примери как някои сили продължават да не отчитат реалността и/или не могат да разберат, че промяна е дошла.

Анастасия Гешева