24.04.2024

Елена Гунчева - Гривова

Няколко неща: Радев се е разбрал с ГЕРБ да поуправлява малко до есента, а след това няма да им прави проблеми, когато започнат да управляват те. Даването на третия мандат на БСП показва няколко неща: Радев им го връща на БСП, защото ще им покаже, че в този си вид няма как да изпълнят мандата….за втори пореден път. И разбира се, че всички са се разбрали за избори. Другото – случайни неща няма. Тоест Нексо-Криптопромяната точно в този момент показва, че ПП е приключен проект от кукловодите, а ДБ са на командно дишане.

Ако са прави слуховете, идва ред на промотирането на Пеканов като нов Спасител. Естествено, с ново криптофинансиране от Американското посолство за България. За да бъде ужасът пълен, може да се намесии новата партийка на Борис Бонев. А електоратът окончателно ще се ошашави и ще откаже да гласува, което само ще улесни прокарването на правата линия от кукловодите.

Целта ще е ГЕРБ да получат пълно мнозинство и да продължат с корупцията. Пари, пари, пари, усвояване, усвояване, усвояване. Този път без съпротива, защото съпротивата показа, че е същата.

Целта на ПП беше да покажат, че има и по-гнусни неща от ГЕРБ. Е, успяха, ама никой не е щастлив от това. Все едно да избираме дали да ни изяде крокодил или хиена. Та такива ми ти работи из територията….

Елена Гунчева-Гривова