14.05.2024

Елена Гунчева - Гривова

 

Простите от ПП, оглавяващи правителството, ударно са се заели да изпълнят заповедта на англоц…стите и Козяк. Да ликвидират България. Унищожават остатъците от селското стопанство, а сега и енергетиката, която беше гордост за Родината ни. От държава, която изнасяше ток за съседите си, ще се превърнем в пустиня, в която върху плодородните земи има изградени грозни и неефективни соларни паркове. Защото зелената сделка има смисъл само за зелени глупаци. Знаете ли колко вреди на околната среда един ветрогенератор и колко време трябва да се разградят перките му? Знаете ли колко време трябва отровните вещества в соларните панели да се разградят? Вместо да произвеждаме от земята, ние я унищожаваме и гладни ще стоим.

Простите няма да ни оставят на мира, докато не ни унищожат. Енергетиците протестират. Но според мен неефективно. Трябва да се затворят КПП-тата и летищата. Това ще има по-голям ефект, отколкото магистралите. Ще има и международен отзвук. Да се състави декларация с конкретни обмислени искания към правителството и да се разпространи до всички медии, включително до изтрещялата гинеколожка начело на ЕС.

Енергетиците не подкрепиха зърнарите. Които пък преди години не подкрепиха животновъдите. Пак не разбрахме, че сами само ще ни отстрелват поединично. Цяла България трябва да се изправи срещу тези уроди, които умишлено и целенасочено ни водят към пълна катастрофа и геноцид върху българския народ.

Те са прости, имат извинение, крадци са, а ние им го позволяваме! А нашето оправдание, че ги допускаме в политиката какво е?!?

Елена Гунчева-Гривова