03.05.2024

Страхил Ангелов

Циркът на Пригожин приключи, а тукашните виночерпци да се успокоят, защото и без това тотално не са наясно със ситуацията! „Вагнер“ спират движението и се прибират към местата на дислокация, които напуснаха. С каква цел бе представлението мога само да гадая – евентуално ще разберем през следващите дни, ама пак повтарям евентуално.

Тръгнали 4000 души с БТР-и Т-72 от Ростов към Москва да взимат Министерство на отбраната! Разстоянието между двата града е 1077 км, а танк не би могъл да измине повече от 500 километра без да зареди – т.е. половината път, даже и на платформа. Странна и направо неадекватна проява на някой си Пригожин, който командва наемници. С две думи – цирков спектакъл!
Никой никога не е обявявал, че иска сваляне на Путин и ревизия на формата на управление в Руската федерация, така че българските „държавници“ да си замълчат, за да не им се смеем всички утре сутринта! (както винаги)

Цял ден блеят агнешките главички – свалят Путин. Направо хванах мазоли на ушите от хилядите изречени тъпотии от некомпетентните типове, които са се самонарекли „елит“. Само дето някой не си заби едно украинско знаме в задните части и не започна да тича по площада – да „буди“ народа!

Я само се замислете ако президентът на Руската федерация подаде оставка, тези „демократи“ и борци срещу путинизма и кремълската пропаганда какво ще работят, как ще мотивират жалкото си съществуване в българския политически и обществен живот?

Страхил Ангелов