18.04.2024

Елена Гунчева - Гривова

Само минавам да кажа, че нас – русофилите, Путин не ни плаши с извънземни. Като се замисля, представете си галактическата драма – кротки зелени човечета с пипала търсят приятелство от земляните, приготвили са подаръци, а краварите – тц, и ги трепат. Какво послание изпращаме на инопланетяните, питам аз!?! А?

Как разбраха краварите, че тия осмоъгълни обекти СА ЗАПЛАХА? Имало ли е нападение или на краварския способ – първо стрелям, после питам? И дали не са изпортили цялата галактическа история с малоумието си?

То в САЩ се стреля по всичко, което мърда. Което не мърда, го бутат и след това го стрелят. Та не съм много учудена. Учудена съм, че извънземните, за които се предполага, че имат повече разум от краварите, са налетели точно на тях. Обяснението може да бъде само, че са улавяли холивудските филми и са решили да се придържат към сценария, измислен от земляните. Само американците си въобразяват, че светът започва и свършва с тях. Ами не. Просто са като конски мухи и се врат навсякъде.

ИзтрепАхме извънземните. Вярно, виновни са си САЩ за сххомнясването на междугалактическите отношения, ама дали ония зелените ще правят разлика? Ми ако утре кацнат на Дондуков 1 – 2 и искат сметка? Или си наловят земляни и в частност българи да си правят всякакви експерименти с тях?!? Е, ако са някакви сексове, българите ще ги преживеем, то сума ти правителства 33 години всякакви извращения прилагаха при еването на народа ни, та едни извънземни ли ще ни уплашат? От друга страна, ако разсъждаваме оптимистично, може да искат да си правят експерименти с държавните ръководители и политиците. Тогава направо си представям как ще им ги натоварим сами на летящите чинии.

Тъна в размисъл защо например летящите чинии не се приземиха на Червения площад- там място бол, за цяла изпаднала германска армия се намери място, та за една летяща чиния ли няма? Че и се съмнявам първо да ги стрелят, после да ги питат. Може пък и извънземните да имат някоя пишман дипломатка като Ленче Кремче и издънката да е станала….

Тръпна в очакване на появата на Чубака, сбиртокът на цялата галактическа паплач в САЩ и Йода да се появят по новините. Очакваме разпределението на останалите роли. Само САЩ да не определят много висока цена на билетите за поредната продукция….

Елена Гунчева-Гривова