03.05.2024

Опитвам се да започна с добър тон и първо да поздравя леля Асена и чинка Настимир с празника на жената 8 март. Пожелавам им никога да не могат да извадят розата от задника си, за да не си докарат кръвотечение.

Дотук с добрия тон.

Сега на темата.

Абе, задници вмирисани, гледахте ли видеото, в което 11 мигранти пребиха непълнолетно момиче и приятелите ѝ на бул. „Витоша“? Не сте ли? Ами гледайте го, защото на мястото на момиченцето и нейните приятели трябваше да сте вие!

Да ви бият мигрантите, а вие да охкате, а те после пак да ви бият!

НА ВНИМАНИЕТО НА ОЛИГОФРЕНИТЕ КИРО И ДЕНКОВ!

11 мигранти пребиха непълнолетно момиче и приятелите ѝ насред „Витошка“.

Неуважаеми нищожества долни, начело със завършения олигофрен Киро, жалката мишка Денков и цялата ви останала сволач, която се води, че днес управлява България – видяхте ли докъде ни докарахте, бе, олигофрени жалки?! Бият децата ни, бе, нищожества!

Вие давате ли си сметка, че това, което причинявате на народа ни, никога няма да ви се размине? Давате ли си сметка, че домъквайки тези 40 000 хиляди престъпници, които с вашия подпис ще залеят България, вие реално се превръщате в неизменна част от тези бандити? Вие сте съучастници, бе, олигофрени болни!

Давате ли си сметка, че заради вашата продажност, България се превръща в гето?!

Давате ли си сметка, че вие всичките, ако действително у нас имаше държава, трябваше отдавна да сте в затвора, да не кажа и по-тежка дума, защото с такива като вас човек не трябва да се разправя, а просто да ги праща там, където им е мястото!Как ще обясните сега случващото се? Как ще обясните факта, че лицата, които вие доведохте, днес бият българските деца?! И какво точно ще обясните утре, когато започнат изнасилванията, убийствата и отвличанията?!

Толкова съм бесен, че буквално не знам какво повече да кажа! Едно обаче си обещавам сам на себе си: аз никога няма да ви простя! Никога!

Вие съзнателно подложихте на риск живота на моите деца, а сега аз в отговор ще ви гоня докато сте живи!

Вие сте едни долни и гнусни национални предатели! Оттук нататък и затвор ще ви е малко!

Никаква прошка за вас!

Васил Петев

www.mediamall.info