26.04.2024

Скоро писах, че всички политици полудяха, изтриха ми поста за реч на омразата. Украинските знамена с псувнята не са реч на омразата!
Хубаво.
Ама как да не повторя отново, че ако досегашните световни политици не са луди, значи живеем в свят, който няма светлина и следователно бъдеще.
А светът има и светлина и бъдеще, което означава, че всички са луди!

Опитът за преврат в Германия вчера, впрочем и в Перу имаше опит за държавен преврат, как пък се уцелиха, все повече се изяснява като тежко нескопосан водевил. Който повече от всякога показва това, което пиша в последните две години. Че ДД, тайните общества на световния либерален глобализъм нямат идеи как да съществуват при новите условия на Земята, обилна светлина и търсене на социална справедливост. Толкова са им тъпи и плоски изпълненията, че предизвикват само уморени усмивки, дори нямам желание да им се подигравам.

В този изключително пародиен опит за преврат, който има две основни цели – да демонизира Русия (ох, уморително е вече) и да бетонира Шолц, когото вече уверено мога да нарека с името, което има Зеленски – Клоун, се наблюдава много интересно историческо кълбо напред. През 30-те години Хитлер свали от власт и ликвидира германската наследствена аристокрация, която му беше основен политически и идеологически враг.

Днес, урсулите се опитват да ни обяснят, че германската аристокрация се опитала да направи преврат. Обаче срещу кого? Ако има опит за преврат от аристокрацията и възстановяване на Райх, Велика Германия, то историческата логика показва, че такъв преврат би бил нужен само ако Германия се управлява от ……нацисти. В никакъв друг случай няма логика. Ако Германия се управлява от демократични леви или десни правителства със социална ангажираност, не би бил необходим никакъв опит за преврат.
Не пасем трева!

Шолц е истински клоун и ще завърши като клоун.
Веднага след разкритията за смешния преврат, Шолци се изрепчи, че Германия ще се въоръжава и ще стане основна сила в Европа!!! 🤓😂
Ми че то като в 1939-та.
Толкова са смешни, че дори не ми се приказва. Да се припомня ли кой помогна на света да се избави от предния такъв опит за силна Германия и как завърши всичко за нея, пак ли искат?

Меркел пък вчера се изпусна и си призна, че Западът никога не е търсил мир за Донбас. Казвам аз, че всички са луди. Не се сдържаха да си покажат магариите. Мислят, че Путин не е знаел, че няма да спазят Минските споразумения, че не е знаел с кого и с какво си има работа. Мисля, че се е надявал, че все пак някакво човешко лице има в този Западат, но не е разчитал много. За сметка на това, така ги води за носа, че ще ги освети до пълния им тъмен блясък, всичко ще си кажат и всичко ще си покажат.
И във връзка с всички тези случки искам да обърна внимание, че Западът навлиза във фактическата проява на своята тоталитарна диктатура, той просто не познава друг начин на живот, освен използването на другите, за да живее.

И сега, когато идват времена, в които ще се разкрие истинското лице на този лелеян от българите Запад, ще си говорим пак с много хора кое е било вярно и кое не, кой какъв е бил и какво е правил.

Защото така ще лъсне, че Западът е машина за унищожение на човека, че ще има потънали в земята от срам.

Анастасия Гешева