03.05.2024

Анастасия Гешева

По силата на много природни закони събитията в Газа се превръщат в многократно по-мащабна криза за досегашния световен глобалистки ред, отколкото беше Украйна. Ако възбудят или под напора на естествените процеси се възбуди другаде криза, тя ще бъде още по-голяма от тази в Газа и така в прогресия напред.

Ще го кажа простичко така – Локдаунът беше копчето за пуск и оттогава насам няма спиране, като смятам, че кризите вече са извън контрола на световния глобалистки мозък. Сега искам да покажа как и защо кризата Израел ще се превърне в гробище за досегашния елит. По много проста причина – Те мислят, че все още могат да управляват точно тази криза както знаят и както винаги са правели. Само че вече е ясно, че тенденциите в света са коренно различни, всеки ден изяснява все повече еманципирането на Ислямския свят спрямо англо-саксонския.

Което води до единствения извод, че за да запазят досегашната кошара на кризата Газа-Израел, на проектът „държавата Израел“, Западът ще трябва да воюва с Исляма. Което е абсурд във всяко отношение, такава война ще унищожи света, при това без да се използва ядрено оръжие, а има мюсюлмански държави, които могат да добият ядрено оръжие за 24 часа. Така че този вариант е абсурд.

Другият вариант е също простичък, той се припокрива с украинската криза. Колективният Запад трябва да признае, че не може да господства над света и трябва да се сбогува завинаги с това намерение. Значи нещата се свеждат до два прости варианта – или се смиряват и пускат контрола или загиват. Друг начин няма и няма да има. Колкото и да замазват положението с всякакви хватки, казвам, че вървим натам, или се променя Западът или светът отива на глобална смъртоносна катастрофа.

Моето мнение е, че се намираме на прага на времена, в които Западът ще си залезе и колкото и да хапе, ще бъде усмирен и светът коренно ще се промени към по-добро. Сега за кризата Израел. Видимо кризите резонират преди всичко с центъра за вземане на решения, а именно Лондон и Вашингтон. Локдаънът го прокараха, войната в Украйна мина доста добре, но войната в Израел предизвика първите пукнатини в центровете. Колкото повече глобалистите разгарят тези и нови кризи, толкова повече ще се пука по шевовете реда в собствените им държави.

Болницата е поразена с ракети земя-въздух, американски както писах вчера, и една фугасна авиационна бомба. Предвидено е да има много разрушения, също така има съмнения, че няколко дни към тази болница са насочвани хора, за да се напълни догоре, което означава, че е търсено максимално количество жертви.

Което обвързва разузнаването на Хамас в контакти с организаторите на удара. Ракетите са изстреляни от територията на Израел, Байдън както винаги лъже. Американската администрация е била уведомена за удара. Няма да може да се крият тези неща повече! Знам, че няма да се откажат да лъжат.

Всички народи имат равни права да съществуват и да ползват земните блага! Нито един народ или религия няма право да господства над другите. Избрани народи има, за да вършат добро, а не зло. Кой къде е заседнал във времето, много ясно се вижда. Никой няма право да управлява този свят от името на личните си интереси!

Великобритания има намерение да предложи връщането на Британския протекторат над Палестина. Второ потвърждение на мнението ми, че Израел е предаден от своите господари. Палестина е преди всичко географско историческо име на териториите съставляващи границите на днешната държава Израел.

Идея за връщане на Британския протекторат издава и че Хегемонът не борави с НОВИ идеи, няма РАЗВИТИЕ, няма ГРАДЕЖ. Хегемонът борави с добре познатите вековни методи на господство. Това за днешните времена също е абсурд!

Ислямският свят е настръхнал почти на границата на избухването. Хизбула ги спира само Иран и нищо друго! Безпрецедентно обединение на шиити и сунити. То ще изяде главата на Байдън!

Анастасия Гешева