02.05.2024

Анастасия Гешева

Ще изпратим годината с напълно променена пропаганда по темата Украйна на Запад. Като вълна, всеки път е така, от центъра към периферията на концентрационния лагер се движи вълна на пропаганда, която хапка по хапка се слага в устите на потребителите на контролиран чрез медиите живот.

И до нашите медии ще дойде, но ще сме на опашката, защото нашата държава е твърда периферия на тази общност, наречена евроатлантически свят. И тъй като аз съм казала още преди 10 години, че ЕС е периферия и провинция на новия световен ред, който идва, следователно България заема почетното място – ПЕРИФЕРИЯ НА ПЕРИФЕРИЯТА.

Това е резултатът от управлението на ГЕРБ и ДБилите, и гласящия се за български всяивсьо Пеевски. Западът започна да получава по имейлите на висшите служби и чиновници новината за смилане и приложение, а именно, че Украйна загуби войната и ще загуби територии. Разбира се това е частичната истина в пропагандата. Засега не се предвижда хапката „НАТО загуби войната в Украйна“. И сега, в идващите месеци, в които на западните хора трябва да им се обясни какво наистина става, у нас ще има мисловна месемелачка с елементи на политически хорър. Защото кожиците трябва да се спасят, благоденствието на 10-те процента българи, които през ЕС и НАТО живеят за сметка на останалите, трябва да се осигури. В другите държави на западния концлагер това е лесно, ама у нас има една ужасяваща непреодолима спънка, която не дава и никога няма да даде мир на евроатлантиците.

Отношението на българите към Русия. Всеки политик, който в историята или в настоящето е искал да ликвидира Русия в националното ни съзнание, е завършвал много зле. И ще завършват и тепърва зле. Достатъчно е да спомена само едно име – Стефан Стамболов.

Пеевски трябва да знае, че е безнадеждно закъснял да се натиска за пръв русофоб! Световната геополитика отдавна задмина нашите тук пауни. Освен да прибави още и още отвращение към себе си и към партията, която представлява, абсолютно нищо друго няма да постигне. За негово сведение вече се подготвят тайни преговори, първо между САЩ и Русия по Украйна, и след това между Русия и Украйна.

Евроатлантическата реалност се пука по шевовете, а русофобията определено ще престане да бъде тренд на Запада официално още през следващата година. Понеже САЩ/НАТО иска Зеленски да спре да се бие, а той подхвана наново мобилизация, няма да се учудя, ако НАТО вземе да сътрудничи на Русия срещу Украйна. Дотам стига безумието на кълбетата напред назад, които правят атлантиците. Не зная доколко са осведомени нашите пингвини, но зная, че това, което говорят и правят, е точно обратното на това, което трябва, и то обратното на това, което е добре за самите тях.

Анастасия Гешева