29.03.2024

Скоро четох, някой си се чудеше как е възможно либерализмът да се окаже всъщност почва за фашизъм.
Защото, нали, национализмът, което е обратното на либерализъм, е познатата почва за фашизма.

Когато имам време ще разбуля и тези гъсти идеологически облаци, бетони в главите от клишета и повърхностни понятия, модел Ирини Закидис.

Засега само ще кажа, как да не е възможно?
Естествено, че е възможно, когато либерализмът е прикрит корпоративен национализъм.
Когато фирмата и корпорацията са ти семейството, къщата, расата и народа.
Ми много ясно!!!

И това не е отсега.
Я си преговорете живота и дейността на Източната индийска компания!

СЛАВА НА ХАМПАРЦУМЯН И ЦОНЕВА

Продължавам да не мога да повярвам, че има хора и дори образовани хора, които мислят, че Русия умира, а Украйна ще обърне войната всеки момент. Впрочем това са същите хора, които вярваха в решенията на казуса с вируса и ваксините, което прави нещата категорично ясни – създава се човешка маса с промити представи за реалността, нещо, което знаехме и очаквахме.
Резултатите от промиването на мозъците в роден и световен мащаб са трагични. Тези трагични резултати водят до още по-трагични управленски решения, а в някои случаи ежедневно видят до обръщане на горе и долу категорично.

Протестиращите у нас срещу Газпром дали разбират, че протестът им фактически подкрепя Газпром? Не мисля.
Но мисля, че дълбочината на падението на грантовата политика в България, но и в цял свят, където глобализмът е победил, много скоро ще доведе до крути мерки за озаптяване на този вид политици, които сега управляват. Те са цяло поколение напълно отклонени хора с разбити основи. Може да имат много пари, това е дори проблем, но основи в човешкото те вече нямат и ще бъдат вкупом изринати по един или друг начин. Но дотогава колко още ще ни тормозят с неадекватни и откровено грешни решения, не знам.

Корупцията вече не е до парите, това с парите е неввъзможно да се поправи засега. Корупцията вече е в мозъците, в душите, а това е проблем, който ще бъде поправен бързо, защото не може да бъде оставен живота в ръцете на лудите.

Използвам случая с корицата и статията на Економист, за които знаем, че представят намеренията на глобалистите за близкото бъдеще, за да покажа още един факт. С каква лекота Западът си признава, че чрез санкциите цели удушаването на един народ и една държава. Това им е политиката от векове. Вече не може да бъде търпяна такава политика! Това си го запишете с дебели букви, приятели и врагове! Политиката на източване жизнените сили на народи и държави, с което се захранват шепа държави в света – Англия, Нидерландия, Франция и САЩ – повече няма да бъде възможна, а всичко взето ще се върне и повърне по един или друг начин.
Искам да обърна внимание и с каква радост русофобията се наслаждава на опитите да бъде удушен един народ. Това на който му се струва хубаво и нормално, не е нормален.

Професор Нако Стефанов онзи ден обясни, от 1492 до 2020 година Колективният Запад УСВОИ 85% от света!!!

Е нема как да продължи това…..

Анастасия Гешева