15.04.2024

Според плъха, подаването на оставка не било политически ход, а било отговорна постъпка, уважение към народа и още няколко клишета.

Скромният ми житейски опит и способността ми да анализирам ситуации запалиха цветомузика в главата ми – не ламБа, нали разбирате.

Нямам представа, кой му пише изказванията, според мен не се е справил успешно, защото в мен остава усещането, че тези амбулантни търговци на влеяние се опитват да използват елементът на изненада с, който да притиснат ГЕРБ във взимане на бързи и неправилни решения.

Баси смешниците!

Бойчето управлява от има-няма 20-ина години, баш него ли са решили да изненадат? Пеевски е в играта от ранна детска възраст и се е учил на схеми и управление при Илия Павлов – него ли ще подхлъзнат? Чух и простоКиро, който си призна, че не иска да ходи на избори и много ясно, че няма да иска, шансофете им са сведени до нула след като излъгаха последователите си и „изпраха“ Бойчето и Делян. Вероятно ще има заблудени души, които да гласуват за тях, може да използват и измама, но няма как да се намърдат в следващо НС, ако народа излезе масово да гласува.

Аз лично съм обнадеждена след празненствата по попвод националния празник 3 март и масовата демонстрация на народно събуждане, ако народа отиде да гласува -шансовете на ПП-ДБ на последващи избори са сведени до нищожно представяне.

Топката е в полето на ГЕРБ и ДПС. Смятам, че те нямат интерес да управляват с тези и вероятността да отидем на нови избори ми се вижда все повече възможна.

Лилия Божкова