07.06.2023

“Президентът е част от групата, която свали правителството”, гневно заяви вчера Корнелия Нинова.
Поредното безсрамно лицемерие на Корнела. Същото, като червените линии, заради които уж щеше да напуска правителството – рекордния износ на оръжие за Украйна и ветото за Македония.

Не е коректна Нинова. Ако не беше Румен Радев, никой нямаше да познава Кирил Петков и Асен Василев, а след слабия резултат на изборите, госпожата нямаше да е начело дори на своята партия, камо ли на държавата.
Президентът ви назначи, а вие се свалихте сами с вашата алчност да направите далавера от всичко, до което се докоснете. При невиждан медиен комфорт и подкрепа на посланици изкарахте 7 месеца.

Промяната приключи!
Коалицията на клетвопрестъпниците, нарушителите на конституцията, баджанаците, извратеняците, любовниците и наркоманите си отива. Докарахте българския народ до крайна бедност и нищета, невиждани от 90-те.
Очаквам служебните министри на Румен Радев да извършат пълна ревизия на управлението на Кирил Петков и подробно да се разгледат следните “сделки”.

❗️Къде изчезнаха ония 1.176 милиарда лева, които бяха взети от НЕК, за да бъдат купени запаси от зърно? Нито парите, нито зърно има в момента.

❗️Къде са 9 милиарда лева, които изчезнаха в края на 2021г. и за които все още никой не е дал разумно обяснение?

❗️Какво наложи прекратяването на договора с Газпром и купуването на същия руски газ от посредници? Държавата до момента е ощетена с около 400 милиона лева, хранилището в Чирен е полупразно, 21 000 български предприятия работещи на газ са поставен под риск да спрат да работят. Кирил Петков и Лена Бориславова ни обещаваха 3-4 пъти по-евтин газ, а вече е два пъти по-скъп. Задава се студена зима.

Това са само три от безумните неща, които сътвориха Кирчовците, и които пряко рефлектираха върху качеството на живот на всички български граждани. По мнение на експерти, общите кражби на отиващото си правителство се оценяват на над 14 млрд лв. Това само за 7 месеца. Представете си, ако бяха изкарали пълен мандат. Тези хора освен, че не трябва повече да се доближават да управлението на страната, трябва да бъдат разследвани, съдени и да отговарят за това, което натвориха.

Грабеж и бандитизъм, облечени във власт и бели якички. 🇧🇬

Stanislav Nedkov