15.04.2024

„Живея в Италия. Свидетел съм на влизането на Италия в еврозоната. Това, което можеше да си купиш с лирата, после с еврото стана 200 %. Свидетел съм как постепенно умираха сектори и хората оставаха без работа. Преди 4-5 години в региона на Венеция, нямаше ден да не се самоубие бизнесмен! Даваха статистика по колко ХИЛЯДИ фирми фалират ежедневно! Вече не казват! Брюксел не дава да се казва. Трябва да се поддържа оптимизмът!

И много други бизнесмени, заобиколени от своите работници (във видео връзка с някое тв предаване), да не плаче, че фалира и хората му, със семейства и деца остават на улицата …вече не дават подобни случаи. Не,че се е подобрило положението! Нищо подобно! Влошило се е още повече! И всички говорят едно и също..от години – „Да излезем от ЕС, НАТО и еврозоната SUBITIO (веднага)!“

Впоследствие започнаха и реките от бежанците, за които Брюксел (кои са те ? От къде се домъкнаха? Никой не е гласувал за тях) изискваше от Италия да си бърка в джоба и да ги издържа. Не стига това, ами и пълчища от цигани от източна Европа свиват гнезда дори близо до Колизеума и къде ли не! Връзват се към мрежата за ток и после почват да „работят“ по града, метрото, рейсовете!

И така… мога да ви напиша книга по въпроса! Но конкретно! Докъде докараха третата икономика в Европа – до фалит и (недай боже!) до гражданска война. Вече има движения и партии, които организират излизането на страната от НАТО и ЕС!
Италия си е самодостатъчна- какво не произвеждаше? Всичко! И с най-голямо качество! До къде стигна? До разруха!

Е, след като с две-три думи ви обясних какво направи масонския, американски проект ЕС, с такава държава – направете си сметка какво ще стане с България и как ще приключи скоро!“

Нели Янакиева