27.07.2024

И тези избори ще бъдат свирен мач.

Има достатъчно индикатори за задкулистни политически договорки. Наблюдавайте, например, публицистиката в която участват представители на основните партии. Дали забелязвате, че никой не напада никого и са прекалено дипломотични и любезни един към друг? Това нормално поведение ли е, ако наистина се борят за всеки глас, в обстановка преди голяма война? -Не, разбира се. Но това е плод на договорка между хранениците, защото всички са зависими от един център на властта. Извън този център те са никои и нищо.

Какво предлагам.

Предлагам цялата кампания за поредните фалшиви избори да се проведе само с един въпрос, на точно определено място и с участието на точно определени лица. Мястото да бъде Националната телевизия, защото казаното от там носи реални правни последици. Участниците да бъдат само Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Ахмед Доган /никой друг от котилото/, Христо Иванов и поредния излюпен патриот – антифашист. Тия са напълно достатъчни, за да се прояви реалността.

––––––––––––––––––––––––-

Въпросът да бъде само един: Агресор ли е Русия?

––––––––––––––––––––––––-

Тук няма значение какво е гласувало ООН или какво е казал някой световен паразит на висок държавен пост. Въпросът е елементарен, а отговорите да бъдат само с „да“ или „не“. Нито дума повече или по-малко. Мислите им не ме интересуват, нито разсъжденията им по каквото да била тема. След отговора на този единствен въпрос седянката се закрива. И не се открива до изборите.

Тогава ще разберете, че България е нацифицирана държава! Без опозиция.

Николай Марков