24.06.2024

„“Задкулисието употреби ИТН за своите цели. Слави Трифонов е станал заложник на определени финансови зависимости, които определиха неговите политически ходове. Лошото е, че освен политическата му кариера, ще има проблеми и с телевизионната си кариера“.

Това обяви политическият анализатор и дългогодишен политик Осман Октай. В ефира на „Без сертификат“ по TV1 бившият депутат от ДПС обясни за връзките на партията с различни лица на задкулисието, които са повлияли на политиката на ИТН.

Припомняме, че безпрецедентното политическо развитие на ситуацията в страната е пряко свързано с дейността на „Има такъв народ“. Благодарение на партията на Трифонов и действията й България изпраща в историята трети парламент за едва година и половина. Чрез водената политика пряко ИТН спомогна точно пет мандата за съставяне на кабинет да не бъдат реализирани.“

https://www.actualno.com

„Някой хора си мислят, че аз консултирам президента, но това е измислено от противниците. Моята работа е на това младо поколение да се опитам да кажа нещата, които са се случвали през годините.

pogled.eu