01.05.2024

Анастасия Гешева

Вчера беше ден в съвършено нова ситуация. Ден, който показа, че Русия има изключително много резерви за действия от всякакъв характер и се надявам, че ще се затворят устите на антиглобалисти, които искат да свалят Путин от власт и да продължават да го критикуват, че не действал както те смятат, че трябва да действа. Смятам, че след замлъкването на глобалистите и украинските привърженици, трябва да замлъкне и тази група.

Новата ситуация, която ще опиша вкратце по-долу, доведе до няколко интересни последствия.
Западът определено се стресна.
Тази сутрин видях новината, че Путин предупредил своите западни партньори, както винаги ги нарича, да не продължават с разширяването на конфликта чрез оръжие и информационна война, защото Русия ще отговори РЕЦИПРОЧНО.
Киев взриви Кримския мост, Русия взриви Украйна.
Държавите, които работят срещу Русия и са отговорни за военни действия срещу Русия, включително България, ще получат РЕЦИПРОЧНОТО.
Разбирате ли?
Това е предупреждение, че следващи пъти ракети ще има за европейски и балкански обекти.
Путин вчера обяви, че НЯКОЛКО ПЪТИ СА ПРЕДОТВРАТЕНИ УКРАИНСКИ ТЕРАКТОВЕ НАД ТУРСКИ ПОТОК. Това означава, че ако успеят, и Южна Европа ще остане да се приготвя за средновековието.

Положението на България стана особено деликатно и тежко предвид участието ни в последните събития. Какво ще се случи, ще разберем съвсем скоро, но отново предвиждам много сериозни проблеми пред настоящия парламент и вероятно правителство или служебен кабинет. Не могат да продължат така!
Ако българските управляващи продължат да участват по този начин в хибридната война, България ще бъде засегната физически.

Ето сега кратко описание на положението в Украйна.

Почти всички големи градове са без ток и интернет. 7 области.
Ударите са по енергийни инфраструктури, особено силни в Западна Украйна. Ток няма и в някои полски градове.
Подаването на украински ток към Европа е напълно преустановено.
Има нанесени удари по центрове за подготовка на украинската армия, които се поддържат от Запада.
Поразен е най-големият ТЕЦ в Украйна, който е свързан с огромния металургичен завод Криворожстал, който пък захранва канадската и индийската металургия. Очаква се срив на работните места в Канада и Индия.

Нанесените удари по военни обекти са засекретени, но има такива.

Starlink не работи на територията на Украйна в момента.

Това е за един ден.
Ако продължи една седмица, Украйна ще капитулира.
Тук напомням на желаещите да дават акъл на Путин, че Русия води 4 вида много тежки войни едновременно – военна, информационна, хибридна и икономическа.

Русия отговори РЕЦИПРОЧНО и на дипломатическия фронт като обяви чрез Медведев, че преговори за мир може да има само ако бъде свален Зеленски и цялото ръководство. Следователно Западът, ако иска да се опази, ще трябва да смени управлението в Киев задължително.

Междувременно Беларус вече официално охранява североизточния край на Русия, като ще се включат в опазване ситуацията в Калининград. Целта е да отвличат украински военни от Донбас и да разбият единния антируски фронт от Прибалтика до Молдова.
Украинската армия няма резерви, докато руската още не е започнала. Това го казвам най-вече на тръшкащите се колко прогнила е руската система. Прогнила, непрогнила, Русия има само една загубена война!

Реакциите на Запада са типични – осъждане на ударите, обвинения на Русия в тероризъм, свикване спешно на НАТО (интересно ми е какво точно ще направи НАТО) и прочие бла-бла, което ми е втръснало до смърт! Журналист от вестник Сега днес отново с приза „Най-тъпа опорка“ за мен – Русия била превърнала България в истинска натовска държава!!!!
Абе хора, България има армия, която няма да издържи и един ден на това, какви сънища сънувате, вече думи няма, няма!

Най-тъпо изказване както винаги на Кики.
Той НЕ ПОЗВОЛЯВАЛ да ни обвиняват за камиона-терорист! И аз не позволявам на вятъра да духа, ама той духа! Приберете го този някъде, че ще събираме наакани памперси.

И накрая.
О чудо!
Днес е вторник и РЕЗКИТЕ ПОКАЧВАНИЯ на вируса, които винаги във вторник са РЕЗКИ, не са първа новина! Оказа се вярно, руските ракети утепАха ковида.
Припомням, че данните за случаи и починали се изготвят за целия свят в Харвард.

Анастасия Гешева