04.05.2024

Екатерина Димитрова

„ЗАРАДИ ВАС, ХОРА!“ – не струва пет пари…

Преди да си издухам дитирамбите, които вероятно ще боцнат разни люде, разнообразни искам да сложа следната ЗАЯВКА, на тезгяха.

Да тезгях Е, защото в милата ни РОДИНА друго няма. Ние сме една голяма тепсия с турска баклава и всичко сме остойностили за пет пари.

Имаш пет пари ядеш, нямаш пет пари НЕ ядеш… И така …

Ще забъркам в тази каша две мастити медийни лица, но с уговорката, че не са само ТЕ.

Преди 40 дни Мартин Карбовски записа предаване с НИКОЛАЙ МАРКОВ. Сложи го в Patreon.

Нямам абонамент в платформата създадена с цел монетизация на блогъри и ала – бала. Изборът ми е от лични подбуди. Не към блогърите.

Имам спор с банките… преди години на един съвет на високо равнище с две – три банки ОБЕЩАХ тържествено и съвсем отговорно, че те няма да ми вземат и милиминка. Без значение как.

Опитвам се вече 10 години да си спазвам обещанието. Ето защо няма да платя абонамент дори той да е 2 лв. Просто защото не искам да стимулирам цялата система за дране на „абонати“ – АБОНАТ е от онези думи, които НЕ харесвам.

АБОНАТ – помислете как звучи… и така, това е моята страна на нещата. Вярвам че всеки си има своя.

Да се върнем на АБОНАМЕНТИТЕ.

Всяка медия драпа Николай Марков да ѝ гостува, това веднага насочва огромен поток от хора към нея. А това създава едни алгоритми, които качват рейтинга на медията не само локално, но и във формулите за релевантност на търсачките, и в алгоритмите на социалните мрежи.

Тоест, когато множество потребители проявяват интерес към един WEB адрес (сайт), това класира веднага сайта по- нагоре в морето от сайтове, медии за новини и събития.

Освен това дадената медия получава регулярно подобен насочен трафик и от такива АХМАЦИ като мен, за които БАКЛАВАТА не струва пет пари., а я предлагам без ПАРИ НА ПАЗАРА.

К’ во искам да кажа …..

АБЕ кво съм седнала да се обяснявам нежно…

Слушайте какво МЕРКАНТИЛНИ словодухльовци, когато правите и ежедневно ИЗТЪКВАТЕ, че правите нещо си заради НАС ХОРАТА, то това нещо не струва пет пари.

Не струва ни пет стотинки, нито 5 милиминки.

Не БИВА да се прави бизнес от ВСИЧКО!

НЕ БИВА! Има неща, които нямат ЦЕНА. НЯМАТ ЦЕНА.

ДА СЛОЖИШ цена на СТРЕМЕЖА на НАРОДА да се събуди, като слагаш КАСИЧКА на БУДИТЕЛЯ МУ е равносилно да му поискаш откуп за да не глътне приспивателно.

И ВИЕ мили ми ВРАБЧЕТА, няма да можете да сложите нито един довод, който да оправдае сребролюбието ви. Защото СТОКАТА е народа ВИ, онзи за който СЕ кълнете, че правите нещо си.

КОЛКО струвате ВИЕ за народа си, можете да разберете по това колко от НАРОДА ви е дал пет пари.

Защото БАКЛАВАТА е Николай, ваша е само тепсията, сещате ли се какво искам да ви кажа…

Нещастни душици СТЕ. Има други начини да печелите. НЕ така. НЕ така!

За сведение при Карбовски в Patreon за седмица 160 лайка на Николай, в момента Киро Брейка пуснал предаването си в Patreon и има 60 АБОНАТА дето ще го гледат.

ПИТАМ СЕ ЗАЩО БЕ, НАРОДНИ ЗАЩИТНИЦИ го правите?

Защо не измислите начин да монетизирате от себе си, като Николай ще ви прави трафика, и това е повече от достатъчно. Повечето бизнеси го правят с пари.

Плащат си рекламките на търсачките…. АМ? АМ?

ЕЕЕЕ… Аз няма да направя нито един трафик към вас от тук насетне, когато жалките ви печелбарски душички поискат откуп от ХОРАТА за да печелят от БУДИТЕЛЯ през Patreon.

ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ! Дето плачете като „вдовици“, че всичко струвало пари.
Е, АЗ НЕ СТРУВАМ! НЯМАМ ЦЕНА!
БЕЗЦЕННА СЪМ….

Желая ви сладко хапване!

Само да кажа, че БАКЛАВАТА си има страница и всичко може да каже и там. А вие безславно ще си останете все така ОТкупни, медийни жалкари !

НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ!

Екатерина Димитрова

ЗА ДА ИМА УТРЕ

П.С. Ако НАРОДЪТ не се консолидира и обедини около ИДЕЯТА за НАЦИЯ и ИДЕНТИЧНОСТ, използвайки естествените си ЛИДЕРИ, а Николай Марков е именно ТОВА. То България няма да бъде нищо повече от една голяма ПЛАТФОРМА – Patreon, която либерално ще ни убеждава, че сме длъжни да плащаме за ПРАВДА и за СВОБОДА!