16.09.2024

Страхил Ангелов

Американските кабеларки НОВА и БТВ, а към тях се присъединява и БНТ, през час пускаха Великденското обръщение на киевския шут Зеленски през целия праничен ден!

Според клоуна от Незалежната, Бог бил с него и на ревера на Спасителя имало пришит етикет – украинското знаме!

Въпросният касиер на семейство Байдън години наред громи православната църква в страната си, а наскоро най-нагло изтегли Украйна от европейската конвенция за правата на човека. Всички помним как ордите на Зеленски нахлуха в Киевско-печорската лавра и как се гавриха със свещениците, които най-брутално бяха изхвърлени от обителта и тя бе разграбена и поругана. Според пропагандния бълвоч, с който ни заливат телевизиите на ЦРУ у нас, Зеленски бил демократ и се борел срещу злото, което естествено е базирано в Русия. Нищо, че освен човешките права в Украйна са забранени и изборите, а затворите са пълни с политици, граждани и журналисти, които се явяват опозиция на наложения от вашингтон киевски режим, който формално се ръководи от рускоговорящия палячо Зеленски. Нацистката идеология, която е символ на националното единство на псевдонацията им и нейната символика неизменно присъстват навсякъде в „демократична“ Украйна, а политическите убийства са ежедневие! Това не тревожи особенно западния политически елит и пропагандата му продължава да бълва нелепици относно киевският „защитник“ на Европа, който единствен се е изправил срещу злодея Путин и неговата армия.

Вече наистина ми се повдига като видя и чуя вожда на киевската нацистка хунта и особенно когато ми го натресат на свтъл християнски празник като Възкресение Христово да ми обяснява ни в клин ни в ръкав, че Господ Бог бил украинец. Това вече трудно се търпи!

Тези паразити продължават да живеят на чужда територия, приписват си чужда история и харчат или по-скоро крадат чужди пари, а днес обявиха и Христос за хохол!

Гнусна история, която всички се надяваме да приключи час по-скоро, а с нея и всички пропагандисти, които ежедневно призовават за ескалация на военните действия.

Страхил Ангелов