26.04.2024

Анастасия Гешева

Отново, за конкретните предстоящи избори през април има подготвена програма за окончателно подчинение на България на англо американския фашизъм, при това се готви НАСИЛСТВЕНОТО МУ НАЛАГАНЕ. Дневният ред на този фашизъм няколко пъти го показах.

1. Вкарване в еврозоната и източване на целия жив държавен финансов ресурс (например Германия чака обещетение от ЕС за спирането на Северен поток, ЕС пари няма, краде откъдето намери или печата хартийки, България има живи пари, отворили са паст да ги лапнат)

2. Вкарване на България във война с Русия. С производство на оръжие за Украйна и с ЖИВА СИЛА.3. Въвеждане най-после на Истанбулската конвенция, и през нея прокарване на сатанизмите – джендър извращението на човешките същества, педофилията, зоофилията и КОНТРОЛ НАД ДЕЦАТА

4. Ликвидиране на парламентарната система в България. Партиите, които със сигурност ще работят за това без условия, са ПП, ДБ и ГЕРБ. Последните, защото са толкова потънали в корупция, че ще направят всичко, което се поиска от тях, само и само да се спасят лично.

Всички други партии имат в една или друга степен рефлекс ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА БЪЛГАРИТЕ. Не е много, но го имат и не се знае какво биха направили, защото за светата троица е абсолютно сигурно какво ще направят.

ПП и ДБ са тотално предатели и врагове на България. ГЕРБ обаче не са такива и ако искат да знаят, те могат да спасят народа ни сега, ще си признаят греховете и може би ще получат прошка след като върнат ограбеното или го изработят за благото на държавата. Могат да направят така, че да ОСВЕТЯТ ВСИЧКИ ЗЛИНИ, КОИТО АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ОТ ТЯХ ДА НАПРАВЯТ ПРОТИВ РОДИНАТА СИ. Това знам, разбирам и оповестявам.

Ако не ви е достатъчно, ако не ви харесва, свят широк, търсете други съвети и други пътища. За тези избори така стоят нещата, за следващите ще видим какви ще са.

Анастасия Гешева