25.04.2024

Корнелия Нинова обявила на Конгреса на партията, че ПП са естествения партньор на БСП. Браво на такава високоумна лидерка, узурпирала партията си с цената на разпадане до безостатък! Вярно е, че от коалицията с ПП се нахрупа най-много. Чудя се кое накара Корнелия пак да се извърти на 180 градуса?!

Тази жена не може да стои на една позиция повече от една нощ. Вечер мисли за един, сутрин се събужда с друг, следобеда се съюзява с трети. Подозирам, че „Магнитски“ я разтрепери като лист и нея! Еййй, що за политици имаме, а?! Управляват ги отвън със списъци. За мен е изненада, че Корнелия вижда в нефелниците от ПП плюс ДБ своите сродни идейни души. Тя се е „фанала“ да се бори с цялото ПЕС, че й е едно такова много международно, с хората от партията си, които не я понасят, с Истанбулската конвенция, с въвеждането на еврото, с Радев, който е обработен от опозицията й, с ГЕРБ, за които е разбрала, че я наритват, с безсънието от журналистическите статии, с предателството на Явор Божанков, с опозиционните скандирания, с климатичните промени и пр.

Корнелия се държи здраво за клона, само че дървото се е наклонило да пада. „Ако честните граждани нямат предимство пред мошениците, в държавата ще настъпи анархия.“ (Демостен). Ако нормалните нямат предимство в държавата ни пред изкривените от лазене, държавата ни наистина ще изчезне! Така че поизправете се, драги лидери. Доносничеството е силно, но не е по-силно от достойнството.

Калина Андролова